A101'den PS5 Slim alınır mı?

Herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam sonuçta marka yine Sony fakat yalnızca dağıtım ve paketlemede problem varsa cihaz hasarlı gelebilir. Alınca kolu bir bilgisayara bağlayıp test edersiniz. CD'li olması çok iyi çünkü al-sat yaparak yalnızca 1 oyuna para verip birkaç oyun birden deneyimleme şansınız olur.

825 GB hocam o 1 TB lazım bana.

Herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam sonuçta marka yine Sony fakat yalnızca dağıtım ve paketlemede problem varsa cihaz hasarlı gelebilir. Alınca kolu bir bilgisayara bağlayıp test edersiniz. CD'li olması çok iyi çünkü al-sat yaparak yalnızca 1 oyuna para verip birkaç oyun birden deneyimleme şansınız olur.

Ürünün Avrupa olmaması sıkıntı olur mu? Asya ürünüyse falan. Çok bilmiyorum ben farklarını.

Asya sürümü olunca bir fark oluyor mu? İlla avrupamı alayım?
Asya cihazlarında kutu içeriğinde birkaç karton eksik oluyor ve güç kablosu asya priz uyumlu olduğundan yalnızca dönüştürücü ile çalışıyor. Avrupa cihazlarında böyle şeylere gerek kalmıyor. Yani öyle kullanmak isterseniz siz bilirsiniz.

Bu arada siz 1TB olarak satın aldığınızda 150GB sisteme gidiyor. Konsol 850GB oluyor bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı