PS5 Slim alınır mı?

Ben PS5 Slim alıp üzerine PS Plus almıştım ama sonuç oyun fiyatlarından dolayı PS5'i sattım çünkü PS Plus oyunları öyle fazla gibi gözüksede çoğu boş. PC'de bir sürü oyun indirme şekli varken Konsolda oyunlara binlerce para yatırmak zorunda kalacaksın.

Ortalama bir bilgisayarın var ise elinde ben olsam kesinlikle ps5 alırdım. Oyun bağımlısı değil isen günde 2 saat oynar çıkarım diyorsan direk ps5 öneririm ben. Gece işten gelirsin veya okuldan her neyse açarsın fifa,nba her ne seviyorsan iki takılırsın çıkarsın kafan rahat. Ama elinin altında bir bilgisayar yok ise bilgisayar al. Şuan yurtta herkeste üst seviye bilgisayarlar var ama ortak para koyup ps5 kiraladık geceleri 4lü etkinlikler turnuvalar yapıyoruz zevki başka oluyor.

İşte aradığım yorum.
Sizi yansıtmış resmen 😅

İşte aradığım yorum.
Ortalama bir bilgisayarın var ise elinde ben olsam kesinlikle ps5 alırdım. Oyun bağımlısı değil isen günde 2 saat oynar çıkarım diyorsan direk ps5 öneririm ben. Gece işten gelirsin veya okuldan her neyse açarsın fifa,nba her ne seviyorsan iki takılırsın çıkarsın kafan rahat. Ama elinin altında bir bilgisayar yok ise bilgisayar al. Şuan yurtta herkeste üst seviye bilgisayarlar var ama ortak para koyup ps5 kiraladık geceleri 4lü etkinlikler turnuvalar yapıyoruz zevki başka oluyor.
Ben PS5 Slim alıp üzerine PS Plus almıştım ama sonuç oyun fiyatlarından dolayı PS5'i sattım çünkü PS Plus oyunları öyle fazla gibi gözüksede çoğu boş. PC'de bir sürü oyun indirme şekli varken Konsolda oyunlara binlerce para yatırmak zorunda kalacaksın.
Fark ettiyseniz her iki yorumdan biri alma biri al diyor 😅 .

Fark ettiyseniz her iki yorumdan biri alma biri al diyor 😅 .
Dediğim gibi oyun bağımlısı iseniz bilgisayar alın ama ben takılırım geçerim günde 2 saat diyor iseniz ps5 öneririm. Tabikide bu benim fikrimdir. Oyunları biz sahibindenden alıyoruz 2. el bitince satıyoruz 10-15 oyun alıp sattık bu şekilde sıkıntı olmadı hiç. Ama bilgisayarın da zevki başka sonuçta.

Ben gerçeği söylüyorum. He eğer oyun almayacaksanız alın PS5 ama öyle ne kadar almadan dayanırsınız bilmiyorum.
Sizde haklısınız valla ne diyeceğimi bilemiyorum
Hocam ayda 1 majör oyun tüm gün oturup oyun oynanmayacaksa bence yeterli gibi, tabi herkese yetmeyebilir.
Hocam yazın baya oyun oynamayı düşünüoyrum ancak tamamen ps den değil. Fps ve stratejik oyunlarda oynuyorum ( 2 bin saat lolüm var ) o yüzden tüm gün ps başında durmasanda 2-3 saat oynar9m diye düşündüm

Hocam ayda 1 majör oyun tüm gün oturup oyun oynanmayacaksa bence yeterli gibi, tabii herkese yetmeyebilir.

Kuzenim sadece hafta sonları oynuyor. Ailesi sadece hafta sonu oynamasına izin veriyor. Kendisi 3 ayda birkaç hikayeli oyun bitirdi. Şu an PS Plus'ta düzgün oyun kalmadığından 2500 TL biriktirip Farming Simulator 2025, sonra 2800TL'ye Black Myth: Wukong sonra 700 biriktirip Outlast almayı düşünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı