PS5 Slim alınır mı?

Ben olsam Xbox Series S alırdım. PSN'in exclusive oyunları dışında PS'de oynanan bütün oyunları oynatıyor. Oyun fiyatları Xbox'da PSN'in beşte biri. Ayrıca Game Pass daha güzel oyunlar barındırıyor. Bence son olarak ikinci el Xbox Series S bakın. Konsolun fiyatı PSN'in 3'te biri neredeyse.
Bu konuda çok haklısınız şuan ps yerine xbox çok daha mantıklı gamepass olduğu için ama cd li oyunlarda sıkıntı ben gamepass ile oynarım der iseniz xbox yeter de artar.

Bu konuda çok haklısınız şuan ps yerine xbox çok daha mantıklı gamepass olduğu için ama cd li oyunlarda sıkıntı ben gamepass ile oynarım der iseniz xbox yeter de artar.
Hocam ps plus çok az oyun getirsede arada kaliteli denebilecek oyunlarda getiriyor. Gow ragnarok dragon age gibi oyunlar gelmiş geçen aylarda. Xbox gamepassi çok uzun bir zamandır takip ediyorum . En son black ops 6 dışında hiçbirşey gelmedi. Hepsi saçma sapan 2d tabanlı sevmediğim oyunlar. Bu beni şüpheye düşürmüştü

Hocam PS Plus çok az oyun getirsede arada kaliteli denebilecek oyunlarda getiriyor. GoW Ragnarok Dragon Age gibi oyunlar gelmiş geçen aylarda. Xbox Game Pass'i çok uzun bir zamandır takip ediyorum. En son Black Ops 6 dışında hiçbir şey gelmedi. Hepsi saçma sapan 2D tabanlı sevmediğim oyunlar. Bu beni şüpheye düşürmüştü.

Yeni gelen oyunları bilmem ama zaten olan güzel oyunlar var.
Ark Survival ascended.
Assassin's Creed Valhalla, Origins, Odyssey.
Battlefield serisi.
DayZ.
Doom serisi.
Forza Horizon 5
Grounded.
Halo serisi.
Ve daha 10 katı var bunların. Oyun satın almak istersen PS'den 5 kat daha ucuza alırsın.

Merhaba. Ben şu an bir adet RX 6650 XT ve i5 12400F'li sisteme sahibim ve sistemimi yenilemek istiyorum. Ancak düzgün ve fark yaratacak bur sistem için 40-45 bin lira istiyor. Zorlasam durumum var ancak ailem zora girer. Bunun yerine 27'ye bir PS bir de 2K monitör alsam sizce nasıl olur? PS de bazı oyunlar çok fahiş. Şu an 3-4 tane yeni oyun alabilirim ancak sonrasında aylarca PS Plus Deluxe bel bağlamam gerekecek. Rahatça oyun oynama hissine bayılıyorum ancak bir Spider-Man 2 2800 TL olur mu? Epic de bile 1500 lira. Sizce ne yapmalıyım. Her ay en fazla bir büyük oyun ve üyelik alabilirim. Sizce 2025 de PS 5 Slim alınır mı?
Sisteminiz gayet iyi. Konsolu tüm oyunları oynayacakmışsınız gibi düşünmeyin. Plus oyunları çok dandik değil baya oyun var sevebileceğiniz Sony oyunlarını oynamadıysanız zaten baya iyi sizin için çoğu Sony oyunu var Plus'ta. Oyun fiyatlarına herkes çok pahalı yazmış ama bu her oyunda geçerli değil. Bazı oyunlar bilgisayardan bile ucuz bazıları bilgisayardan çok daha pahalı. Yeni oyunlarda ise kutulu alırsanız iyi ama almazsanız dijital bilgisayara göre daha pahalı. Dualsense kullanması çok keyifli bir kol Astro bot gibi oyunları oynarsanız çok keyif alırsanız. Aleti taşımak bilgisayara göre bence çok kolay çantaya bile sığar. Benim önerim konsolu almanız yönünde uygun olan oyunları bilgisayardan olmayanları konsoldan alırsınız bazı kutulu oyunları almak satabileceğiniz için dijitalden daha uyguna gelir.

Hocam ps plus çok az oyun getirsede arada kaliteli denebilecek oyunlarda getiriyor. Gow ragnarok dragon age gibi oyunlar gelmiş geçen aylarda. Xbox gamepassi çok uzun bir zamandır takip ediyorum . En son black ops 6 dışında hiçbirşey gelmedi. Hepsi saçma sapan 2d tabanlı sevmediğim oyunlar. Bu beni şüpheye düşürmüştü
Oyunları ben alıp geri sattığım için pek fazla parasal durumda sıkıntı yaratmadı ama oynadığımız oyunlara göre de değişir genellikle spor oyunlarını ve araba oyunlarını oynuyorum.

Sisteminiz gayet iyi. Konsolu tüm oyunları oynayacakmışsınız gibi düşünmeyin. Plus oyunları çok dandik değil bayağı oyun var sevebileceğiniz Sony oyunlarını oynamadıysanız zaten bayağı iyi sizin için çoğu Sony oyunu var Plus'ta. Oyun fiyatlarına herkes çok pahalı yazmış ama bu her oyunda geçerli değil. Bazı oyunlar bilgisayardan bile ucuz bazıları bilgisayardan çok daha pahalı. Yeni oyunlarda ise kutulu alırsanız iyi ama almazsanız dijital bilgisayara göre daha pahalı. DualSense kullanması çok keyifli bir kol Astro bot gibi oyunları oynarsanız çok keyif alırsanız. Aleti taşımak bilgisayara göre bence çok kolay çantaya bile sığar. Benim önerim konsolu almanız yönünde uygun olan oyunları bilgisayardan olmayanları konsoldan alırsınız bazı kutulu oyunları almak satabileceğiniz için dijitalden daha uyguna gelir.

Oyunları ben alıp geri sattığım için pek fazla parasal durumda sıkıntı yaratmadı ama oynadığımız oyunlara göre de değişir genellikle spor oyunlarını ve araba oyunlarını oynuyorum.

Hocam benim isteğim yeni gelecek bir oyunu satın alabilmek. İndirimsiz hâli ile Epic'den bile alamam. Eski işlemcimi klavyemi falan satıp 2 k ya yakın bir bütçe elde edeceğim oyunlar için. PS de indirime girse 1 tane yeni çıkmış oyun alırım. Ama Epic'te yarı yarıya düşen oyunlar ortalama 600-700 oluyor. Bu sayede ileride bir oyun çıktığında ve indirimlendiğinde alabilirim. Ancak PS de oyun oynamak çok iyi hissetirir. Mesela yeni gelen bir oyun DualSense kullanacağı için çok keyifli olur. Eğer PS almazsam 7800XT veya 9070'li ağır bir sistem toplayacağım. Bu sistemyemi gelecek oyunları uzun bir süre en yüksekde ačar. Ayrıca Epic'den oyun almakda kolay olur. Bir tane düzgün kol alsam oynarım. PS rahatlığıma çok imreniyorum ancak elde edemem. Kaliteli oyun desek 2 ayda bir tane geliyor. Eğer ps alırsam rafda ps plus oyunu bekliycek. Sanırım mantıklı olan pc

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı