A101'e gelen ekipmanlar alınır mı?

Bütçe
Toplam 700
Arkadaşlar, mevcut sisteminin yanına ikinci bir sistem topluyorum. Yılın 3 ayı kullanılacak. Sistem zaten eski bir şey. O sistem için resimdeki ekipmanları almak mantıklı mı? Bu bütçeye daha iyi öneriniz var mı? İkinci ele de yönelebilirim ama bütçe değişmez. En fazla bu kadar.

Ayrıca fare de gerekebilir.

Klavye birkaç ay götürür benim eski klavyemle aynı marka ben onu 1 yıl kullandım ama kulaklığı bilemiyorum.

Dostum madem memnunsun buraya neden yazıyorsun o zaman.

Arkadaşım alınır mı alınmaz mı diyorum
Hergun hardcore gaming yapmayacağım. 3 ay günlük kullanımda idare edecek ekipmanlar ise alacağım. Yok değil diyorsanız da bu paraya daha iyisini önerin diyorum. Ayrıca mevcut kullandığım klavye bunun aynısı ve kesinlikle memnunum demedim ki.

İkinci el önerecek olursanız Ankara'dan ilan atarsanız sevinirim.

bunları bugün alıp sadece ertesi gün kullanırsanız, seneye kadar kullanmasanız bile çalışmama ihtimalleri var. hatta kullanmayıp köşede kutusunda bekletin yine sizlere ömür.

Kötü bir ekipmanın sizde sorun çıkarmadığı, o ekipmanın iyi olduğu anlamına gelmez. Alırsanız eğer o meşhur plastik kokusunu alma garantisini veriyorum. Bütçenizi biraz daha arttırmanızı öneririm. sonuçta ofis işleri yapacaksanız bile düzgün click atamayan bir mouse veya klavyeyi istemezsiniz.

bunları bugün alıp sadece ertesi gün kullanırsanız seneye kadar kullanmasanız bile çalışmama ihtimalleri var. hatta kullanmayıp köşede kutusunda bekletin yine sizlere ömür.

Kötü bir ekipmanın sizde sorun çıkarmadığı, o ekipmanın iyi olduğu anlamına gelmez. Alırsanız eğer o meşhur plastik kokusunu alma garantisini veriyorum. Bütçenizi biraz daha arttırmanızı öneririm. sonuçta ofis işleri yapacaksanız bile düzgün click atamayan bir mouse veya klavyeyi istemezsiniz.

Bütçeyi ne kadar arttırmak lazım? İsteklerimi minimum ne karşılar?

Bu tarz basic HP ürünlerinin yarıyolda bıraktığına rastlamadım hocam. Biraz araştırırsanız az daha ucuzunu bulmanız mümkün.

Hocam zaten bilgisayara yaptığım masraf 1000 lirayı geçmeyecek. Bu kadar parayı ekipmana veremem. Maalesef bu ekipmanları alacağım gibi. Bozulursa da oraya giderken kendi ekipmanlarimi götürürüm.

Hocam zaten bilgisayara yaptığım masraf 1000 lirayı geçmeyecek. Bu kadar parayı ekipmana veremem. Maalesef bu ekipmanları alacağım gibi. Bozulursa da oraya giderken kendi ekipmanlarimi götürürüm.

Hem iki yıl garantiledi var. Her ne kadar işe yapamayacağını düşünsem de var.

Böyle ürünler alabilirsin kulaklık yerine 1+1 hoparlör alman daha mantıklı olur bana göre ucuz kulaklık rahat ettirmez. çocuk falan kullanacak dersen buna da bakabilirsin.
Ek olarak 1-2 yıl önce bunlar gibi 1+1 bir hoparlör almıştım usb portuna takıp kullanırken kendini yaktı 3-4 hafta sonra o yüzden yeni aldığımı eski lenovo adaptörüne takıp kullanıyorum.

Böyle ürünler alabilirsin kulaklık yerine 1+1 hoparlör alman daha mantıklı olur bana göre ucuz kulaklık rahat ettirmez. çocuk falan kullanacak dersen buna da bakabilirsin.
Ek olarak 1-2 yıl önce bunlar gibi 1+1 bir hoparlör almıştım usb portuna takıp kullanırken kendini yaktı 3-4 hafta sonra o yüzden yeni aldığımı eski lenovo adaptörüne takıp kullanıyorum.

İlla ki ışıklı olmasına gerek yok fakat aynı anda birden fazla tuşu algılasa ve Space tuşuna her yerden tıklanabilse iyi olur. Bazi klavyeler space tuşuna ortadan basmak gerekiyor. Ucuz kulaklık rahat ettirmez diyorsunuz. Madem öyle ki bana da öyle geliyor, sadece hoparlör alayım. Evdeki kulak içi kulaklıklardan kullanırım.

Üstteki klavyenin kablosuz versiyonu bende vardı önceden. Acaba bu fiyata bulabilir miyim?

İllaki ışıklı olmasına gerek yok fakat aynı anda birden fazla tuşu algılasa ve space tuşuna her yerden tıklanabilse iyi olur. Bazi klavyeler space tuşuna ortadan basmak gerekiyor. Ucuz kulaklık rahat ettirmez diyorsunuz. Madem öyle ki bana da öyle geliyor, sadece hoparlör alayım. Evdeki kulak içi kulaklıklardan kullanırım.

Üstteki klavyenin kablosuz versiyonu bende vardı önceden. Acaba bu fiyata bulabilir miyim?

Dediğiniz bu mu?
Bu da olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı