A101'e karşı açtığım davayı kazandım

Merhaba, A101'den alışveriş yaptım; kasa ile etiket fiyatını birbirini tutmuyordu. Tüketici haklarım olduğunu belirttim, beni dinlemediler. Ben de tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve uyuşmazlık bedeli olan 4 TL'lik açtığım davayı kazandım. Demem o ki arkadaşlar haklarınızı bilin, örneğin tişörte 100 TL yazıyorlarsa, 100 TL'den vermek zorundalar. Bu benim yaptığım şikayet tüm tüketicilere örnek olması dileğiyle. Hakkınızı asla yedirtmeyin, geç de olsa mutlaka kazanacaksınız.
Peki ne kadar tazminat aldın ? ben de PC parasını çıkartayım 🤑

Son düzenleme:
Merhaba, A101'den alışveriş yaptım; kasa ile etiket fiyatını birbirini tutmuyordu. Tüketici haklarım olduğunu belirttim, beni dinlemediler. Ben de tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve uyuşmazlık bedeli olan 4 TL'lik açtığım davayı kazandım. Demem o ki arkadaşlar haklarınızı bilin, örneğin tişörte 100 TL yazıyorlarsa, 100 TL'den vermek zorundalar. Bu benim yaptığım şikayet tüm tüketicilere örnek olması dileğiyle. Hakkınızı asla yedirtmeyin, geç de olsa mutlaka kazanacaksınız.

Dalga geçen arkadaşlar olay 4 TL değil olay insanların kandırırması.

Hocam iyi olmuş miktarı önemli değil önemli olan kazıklanmak burada. Sen açmasaydın onlar öyle 3-5 devam edeceklerdi.
Boş iş diyen arkadaşlar kazıklanmayı seviyorlar demek ki.

Forumda gördüğüm kadarıyla marketlerdeki çalışma şartlarından bihabersiniz. Orada kasıtlı olarak bir kazıklama durumunun olduğunu sanmıyorum. Fiyat değişikliği diye düzenli yapılan bir iş var ve elemanların yetişemediği durumlarda yaşanıyor bu hatalar. Az sayıda eleman çalışması ya da normalden uzun süren mesai saatleri nedeniyle bu hataların yaşanmasına daha çok neden oluyor. Ne olursa olsun bu şikayetten ancak elamanlar zarar görecek şirket değil. 100 TL için milletin ekmeğiyle oynamak saçmalık. Fark ettiyseniz bu durumu gider elemanı ya da müdürü uyarırsın bu kadar basit.

@umutcanceylan Hocam merhabalar, THH'ye şikayet kaydı oluştururken ürünü satın aldığınız mağazayı mı yoksa firmanın kendisini mi şikayet ettiniz?
Merhabalar, ben mağazayı şikayet etmiştim thh firmanın genel müdürlüğü olacak şekilde güncellemişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı