Telefon kilit ekranı şifresini unuttum, saat 5'ten beri deniyorum açamadım. Telefonum a13. sıfırlamadan nasıl açabilirim?
Sıfırlamadan açamazsın, mecbur sıfırlamak zorundasın. Factory reset protection devreye girer büyük ihtimal sıfırlama sonrası. Yani cihazı ilk kurarken hangi Gmail veya e-posta ile kurduysan onunla giriş yapman gerekir. Birkaç adet daha yol vereceğim ama bunlar için aynı hesap başka bir cihazda açık olmali veya Samsung hesabı olmalı.
Samsung find my Mobile (Samsung hesabı):
- Telefonun bir Samsung hesabına bağlıysa, bilgisayardan veya başka bir cihazdan Find My Mobile sitesine giriş yap.
- Giriş yaptıktan sonra "cihazımın kilidini aç" seçeneğini seçerek şifreni sıfırlayabilirsin.
Google find my device:
- Telefonun internete bağlıysa ve Google hesabınla senkronizeyse, bilgisayardan Google find my device sitesine giriş yap.
- Telefonunu bulduktan sonra kilit ekranını sıfırlama seçeneği olup olmadığını kontrol et. Bu seçenek her zaman mevcut olmayabilir, ama denemekte fayda var.
Tam bilmiyorum internetten buldum bu yanıtı zaten biraz irdelersen belki bulursunCihazımın kilidini aç nerede biliyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.