A15 mi? ASUS S13 OLED mi?

u4757

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle acemiyim daha ilk konum. Yanlışlıklar varsa şimdiden özür dilerim. Ben laptop almak istiyorum. 2 tane arasında kaldım.

ASUS A15(2023):
7735HS.
16 GB DDR5 RAM.
RTX 4050 6 GB.

ASUS zenbook S13 OLED (2022)
6800U.
16 GB 6400MHz RAM.
Amd Radeon graphics

Sorum şu: Üniversite için kullanacağım. Kütlesi sorun değil ama A15 TUF alırsam pil tasarrufunda uzun kullanabilir miyim? Ve fazla sesli olur mu?
Zenbook alırsam arada LoL oynayabilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İkisi de birbirinden farklı cihazlar. Asla karşılaştırılamazlar. ASUS TUF A15 yük altında fan sesi yapar ve pili çok iyi değil. Eğer üniversitede pil önemliyse direkt Zenbook tercih edin. LoL oynatabilir. Bu
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle acemiyim daha ilk konum. Yanlışlıklar varsa şimdiden özür dilerim. Ben laptop almak istiyorum. 2 tane arasında kaldım.

ASUS A15(2023):
7735HS.
16 GB DDR5 RAM.
RTX 4050 6 GB.

ASUS zenbook S13 OLED (2022)
6800U.
16 GB 6400MHz RAM.
Intel Iris Xe.

Sorum şu: Üniversite için kullanacağım. Kütlesi sorun değil ama A15 TUF alırsam pil tasarrufunda uzun kullanabilir miyim? Ve fazla sesli olur mu?
Zenbook alırsam arada LoL oynayabilir miy
Ne için almayı düşünüyorsunuz? Modelleme, grafik tasarımı mı? O zaman üstteki modeli alın. YouTube video editler

Biraz mantıklı olun dostlar. Üniversitede ekranı yetersiz kalabilir TUF'un. Zenbook'un ekranı çok daha başarılı.
Söylemeyi unuttum sadece yazılım için kullanıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı