A16 İşlemcili iPad 11. nesil alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar iPad 11. nesil almayı düşünüyorum. Telefonum, saatim, kulaklığım hepsi Apple. Ekosistem tam olsun diye almak istiyorum. Genelde video izlemek ve oyun oynamak için kullanırım. Ekranının 60 Hz olması benim için çok sorun değil. İnternette ekran kalitesi, görüntüsü kötü, ses az geliyor vs. diyenler var. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Arkadaşlar iPad 11. nesil almayı düşünüyorum. Telefonum, saatim, kulaklığım hepsi Apple. Ekosistem tam olsun diye almak istiyorum. Genelde video izlemek ve oyun oynamak için kullanırım. Ekranının 60 Hz olması benim için çok sorun değil. İnternette ekran kalitesi, görüntüsü kötü, ses az geliyor vs. diyenler var. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Ekran kalitesi Android tarafındaki muadili cihazlara göre maalesef oldukça geri ama ekran harici konularda açık ara önde. Burada durum biraz size bakıyor ama ben ekranı bir şekilde deneyimlemenizi tavsiye ediyorum.

Eğer ekran konusunda endişeniz varsa diğer hocalarımın dediği gibi bir teknoloji mağazasına gidip bakabilirsiniz ama bence alınır. Paraya biraz kıyabilirseniz iPad Air düşünebilirsiniz çünkü ekran anlamında düz iPad'den daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı