A2 ehliyet başlangıç motor tavsiyesi

Yok dostum bir şey olmaz merak etme.

Hocam iyi günler MT25 yeni kasa modelleri eski kasaya göre top Speed hızları çok düşmüş galiba önceki kasa modellerde 190 görürken yeni kasalarda 140-160 arası görüyor Max sizce hangi model daha iyi. Uzun yıllar boyu değişmem diye düşünüyorum çünkü.

Hocam iyi günler MT25 yeni kasa modelleri eski kasaya göre top Speed hızları çok düşmüş galiba önceki kasa modellerde 190 görürken yeni kasalarda 140-160 arası görüyor Max sizce hangi model daha iyi.
190 gören bir mt25 veya r25 yok dostum evet ibresinde görebilir fakat motosiklet göstergeleri her daim fazla gösterir. Hepsinde sapma vardır kimi markada az kimi markada fazla mt25 r25 de %12 sapma var gps ile ölçüldüğünde 190 görürken aslında gps sonucu 170. Ktm grubundaki sapma çok az %5 çin malı motorlarda çok sapma var bunu aslında markalar bilinçli yapıyor fazla göstersin diye. Youtube de prosofi isminde bir kanal var adam incelediği tüm motosikletlerin top speedlerini denerken gösterge verisi ile gps verisini karşılaştırıyor. Oradan detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

190 gören bir MT25 veya R25 yok dostum evet ibresinde görebilir fakat motosiklet göstergeleri her daim fazla gösterir. Hepsinde sapma vardır kimi markada az kimi markada fazla MT25 R25 de %12 sapma var GPS ile ölçüldüğünde 190 görürken aslında GPS sonucu 170. KTM grubundaki sapma çok az %5 Çin malı motorlarda çok sapma var bunu aslında markalar bilinçli yapıyor fazla göstersin diye. YouTube'da prosofi isminde bir kanal var adam incelediği tüm motosikletlerin top Speed'lerini denerken gösterge verisi ile GPS verisini karşılaştırıyor. Oradan detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

Evet o kanala bakıyorum genelde KTM içinde o kanala bakmıştım yabancı kanallarda vs top Speed çok düşük geldi eski kasa ve yeni kasalarda hızlar düşmüş vs dedi 1 tane kanalda o yüzden bir içimde sorular oldu. Bu MT25 sıfır modeli ne kadar internet sıtelerinde gözükmüyor genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı