Ozaman ikisi arasında seçim yapacaksan mt25 derim ha bütçeyi arttırım dersen duke390Duke için 250k sıfır vardı galiba yanlış bilmiyor isem. Duke ve MT25 hoşuma gitmişti ama.
Ozaman ikisi arasında seçim yapacaksan mt25 derim ha bütçeyi arttırım dersen duke390Duke için 250k sıfır vardı galiba yanlış bilmiyor isem. Duke ve MT25 hoşuma gitmişti ama.
O zaman ikisi arasında seçim yapacaksan MT25 derim ha bütçeyi arttırım dersen DUKE390.
Yok dostum birşey olmaz merak etme.Ehliyetten sonra ilk kullanacağım motor olacak alırsam. Ondan önce sadece cup kullandım zorlanır mıyım?
Yok dostum bir şey olmaz merak etme.
190 gören bir mt25 veya r25 yok dostum evet ibresinde görebilir fakat motosiklet göstergeleri her daim fazla gösterir. Hepsinde sapma vardır kimi markada az kimi markada fazla mt25 r25 de %12 sapma var gps ile ölçüldüğünde 190 görürken aslında gps sonucu 170. Ktm grubundaki sapma çok az %5 çin malı motorlarda çok sapma var bunu aslında markalar bilinçli yapıyor fazla göstersin diye. Youtube de prosofi isminde bir kanal var adam incelediği tüm motosikletlerin top speedlerini denerken gösterge verisi ile gps verisini karşılaştırıyor. Oradan detaylı bilgiye erişebilirsiniz.Hocam iyi günler MT25 yeni kasa modelleri eski kasaya göre top Speed hızları çok düşmüş galiba önceki kasa modellerde 190 görürken yeni kasalarda 140-160 arası görüyor Max sizce hangi model daha iyi.
190 gören bir MT25 veya R25 yok dostum evet ibresinde görebilir fakat motosiklet göstergeleri her daim fazla gösterir. Hepsinde sapma vardır kimi markada az kimi markada fazla MT25 R25 de %12 sapma var GPS ile ölçüldüğünde 190 görürken aslında GPS sonucu 170. KTM grubundaki sapma çok az %5 Çin malı motorlarda çok sapma var bunu aslında markalar bilinçli yapıyor fazla göstersin diye. YouTube'da prosofi isminde bir kanal var adam incelediği tüm motosikletlerin top Speed'lerini denerken gösterge verisi ile GPS verisini karşılaştırıyor. Oradan detaylı bilgiye erişebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.