A2 ehliyet fiyatı toplam ne kadar?

beratcomtr

Femtopat
Daha fazla  
A2 ehliyet fiyatı kurs ücreti vs her şey dahil ne kadar bilgisi olan var mı? Bir de kurs almak zorunlu mu? Motor sürmeyi biliyorsak illa ders almak zorunda mıyız?

B üstüne alıyorsan 5K civarı. Sıfırdan alıyorsan üstüne teorik ders ve sınav ücretini de ekle arkadaşın dediği gibi 15k civarı tutar.

B olmuş 30k bu devirde ehliyet almak da problem.

B üstüne almak nasıl oluyor tam olarak ben o konuyu bilmiyorum. Bir de konumunuzu gördüm aynı yerdeyiz bu sıcakları ne yapacağız.

B üstüne almak nasıl oluyor tam olarak ben o konuyu bilmiyorum. Bir de konumunuzu gördüm aynı yerdeyiz bu sıcakları ne yapacağız.

Yani öncesinde araba ehliyeti alınmışsa daha az maliyetle A2 ekletilebiliyor. Ama sıfırdan ehliyet alınacaksa teorik derslere girilecek, onun ayrıca sınavı olacak, daha sonra direksiyon dersleri başlayacak.

Mersin yine çekilmez oldu valla. Aslında bu havalarda sınavla dersle uğraşmak da çile ama ne kadar erken o kadar iyi. Sürekli zam geliyor.

Hemen hemen hiç fark yok. Tek olayı teorik sınava girmiyorsun ve onu ödemiyorsun. Yine kursa kayıt yaptırıp direksiyon sınavına giriyorsun ve eğer başarılı olursan harçları vergileri vererek sınıf ekletiyorsun yani ehliyeti yeniliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı