A2 ehliyet için motor tavsiyesi

S0rry

Hectopat
Daha fazla  
Ben A2 ehliyeti yeni almış biri olarak motor almayı düşünüyorum fakat nereden başlayacağımı bilemiyorum bana birkaç motor önerisinde bulunabilirseniz harika olur.
Arkadaşım RS200 ve SR250 önerdi fakat işte onda bu sorun var şu sorun var gibi yorumlar yapıp bir de üzerine birkaç motor yollarsanız harika olur.
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba öncelikle merak ettiğim bir konu var bütçen ne kadar ?
onun haricinde ikinci motor deneyimi olarak 250sr kullandım ancak kesinlikle önermiyorum.
rs200 konusunda tam bir fikrim yok ancak memnun olan ve memnun olmayan kişiler nerdeyse birbirine denk. bu senin kullanımına bağlı ancak ilk motorun olması biraz sıkıntı çıkartabilir.
Bütçe konusunda maddi sıkıntı yaşamıyorsan KTM Rc 250 ile başlamanı kesinlikle öneririm. KTM motor üretiminde kesinlikle her açıdan kullanıcıyı önemseyen bir firma, gerek motorların özellikleri olsun gerek yol gidişi olsun gerekte yakıt tasarrufu olsun. ayrıca ikinci el piyasasında uygun fiyata temiz bulabilirsin.

Merhaba öncelikle merak ettiğim bir konu var bütçen ne kadar?
Onun haricinde ikinci motor deneyimi olarak 250sr kullandım ancak kesinlikle önermiyorum.
RS200 konusunda tam bir fikrim yok ancak memnun olan ve memnun olmayan kişiler neredeyse birbirine denk. Bu senin kullanımına bağlı ancak ilk motorun olması biraz sıkıntı çıkartabilir.
Bütçe konusunda maddi sıkıntı yaşamıyorsan KTM RC 250 ile başlamanı kesinlikle öneririm. KTM motor üretiminde kesinlikle her açıdan kullanıcıyı önemseyen bir firma, gerek motorların özellikleri olsun gerek yol gidişi olsun gerek de yakıt tasarrufu olsun. Ayrıca ikinci el piyasasında uygun fiyata temiz bulabilirsin.

Bütçe maksimum 160.000 TL gibi duruyor ayrıca RC250 yede bakacağım biraz araştıracağım teşekkürler.

Ben 100 bin civarına sıfır ayarında N250 önereceğim. Kalan parayla da kalşteli bir ekipman dizersin.

Teşekkürler tavsiyeniz için.

Peki RS200 ıle SR250 arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ve neden yardımcı olursanız sevinirim. Tıp okarak çok hoş duruyor 2 motorda.

Son düzenleme:
Teşekkürler tavsiyeniz için.

Peki RS200 ıle SR250 arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ve neden yardımcı olursanız sevinirim. Tıp okarak çok hoş duruyor 2 motorda.

Ben kendim için seçecek olsam muhtemelen sr250 seçerdim. Ancak belirtmem gerekir ki oturma pozisyonu çok rahatsız, motor titreşimli ve yedek parçası pahalı. Yine de tipi rs200e göre daha iyi olduğundan onu seçerdim.

Ben kendim için seçecek olsam muhtemelen SR250 seçerdim. Ancak belirtmem gerekir ki oturma pozisyonu çok rahatsız, motor titreşimli ve yedek parçası pahalı. Yine de tipi RS200e göre daha iyi olduğundan onu seçerdim.

RS200 ona göre daha mı rahat?
SR250'yi arkadaşım alacak aynı olmasın diye uğraşıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı