Yeterli değil. Senen fazla 500CC kullanabilirsinama o motor 900 CC'ye yakın. Yani hayır. Ayrıca o motoru kullanmak için bayağı bayağı bir tecrüben olmalı. Tecrübelisin değil mi? Bu konuyu açtığına göre pek de tecrübeli durmuyorsun ama neyse.
Motoru biraz araştırdım, 49 beygir olanı var 54 beygir olanı var, her türlü 47 beygir üzeri olduğundan A2 kullanamaz ancak verdiğin bilgi eksik dostum.@synester A2 ehliyet ile599CC 47bg'e kadar motosiklet kullanabilirsin. Iron 883, 883CC bir motosiklet. O yüzden kullanamazsın.
Bu arada evet verdiğin bilgi kısmen doğru, A2 ehliyet ile günümüzde en fazla 500cc civarı motorları kullanabilirsin. 600cc motorların neredeyse tamamı 35kw üzeri.Senen fazla 500CC kullanabilirsin
Motoru biraz araştırdım, 49 beygir olanı var 54 beygir olanı var, her türlü 47 beygir üzeri olduğundan A2 kullanamaz ancak verdiğin bilgi eksik dostum.
İsterse 2000cc olsun 35kw altında olduğu sürece A2 kullanabilir.
Örnek vermem gerekirse Honda VT 750 Shadow kullanabilirsin.
Kısaca A2 ehliyette CC sınırı yoktur umarım anlatabilmişimdir.
Konu sahibine gelecek olursak da motora kısıtlı bir hava filtresi ile beygir düşürebilir ardından tekrar muayene girerek A2 için uyumlu yapabilir.
Modlar da konudan bir haber olduğundan çok normal bir durum.
Bu arada evet verdiğin bilgi kısmen doğru, A2 ehliyet ile günümüzde en fazla 500cc civarı motorları kullanabilirsin. 600cc motorların neredeyse tamamı 35kw üzeri.
Bana sorsalar bende 500cc derdim ancak kanunen CC limiti olmadığından yanlış bilgi yemen normal, tabi 600cc yazmaları yanlışBen de bu yüzden 500cc dedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.