Evet ortasında duba var. 1. viteste gaz vermeden debriyaj ile dönebilirsin. Maksimum 10km/h.8 in içinde ortada duba var mı ki hocam. 8’i 1. Vites ile tamamlayabilir miyim? Debriyaj ile tamamlarsın derken hocam? Kısık gaz vererek dönemez miyim? Youtube’da hafif gaz veriyorlardı ama
Banım vardı cevap yazamadım, parkurda 2. Vitese atmana gerek yok komple 1. Viteste kullan.Anladım yani ayrı ayrı 5 kez değil bir kez bindikten sonra 5 tur yeterli olur diyorsunuz.
8 in içinde ortada duba var mı ki hocam. 8’i 1. Vites ile tamamlayabilir miyim? Debriyaj ile tamamlarsın derken hocam? Kısık gaz vererek dönemez miyim? Youtube’da hafif gaz veriyorlardı ama
Çoğu vermiyor desem yeridir, şunları şunları yap diyip geçiyorlar.Saçmalık resmen. Adı üstünde "kurs" eğitim vermesi lazım.
Düzgün bir eğitim ile sürersin ancak düzgün bir eğitim lazımHocam 125cc bile hiç sürmedim 700cc çok büyük torklu o motoru nasıl süreyim?
Çok teşekkürler hocam bilgiler için. Peki benim sınavın net tarihi var mı. Mart diyende var Şubat diyende.Banım vardı cevap yazamadım, parkurda 2. Vitese atmana gerek yok komple 1. Viteste kullan.
8 yaparken motora göre değişir bazılarında gaz vermen gerekir bazılarında hiç gaz vermeden rölantide dönebilirsin.
Pratik yaparken hepsini denersin zaten.
Çoğu vermiyor desem yeridir, şunları şunları yap diyip geçiyorlar.
Hiç motor tecrübesi olmamasına rağmen MT-07 ile parkura girip kafasına geçiren de gördü bu gözler.
Düzgün bir eğitim ile sürersin ancak düzgün bir eğitim lazım
Sürücü kursuna sorarsan söylemeleri lazım, başkasına sormana gerek yok ki.Peki benim sınavın net tarihi var mı.
İşte sürücü kursundaki kadın mart diyor aynı yerdeki bir abiye sordum o da şubat gibi dedi. Hangisi acabaSürücü kursuna sorarsan söylemeleri lazım, başkasına sormana gerek yok ki.
Sürücü kursu bile bilmiyorsa benim bilme şansım yokİşte sürücü kursundaki kadın mart diyor aynı yerdeki bir abiye sordum o da şubat gibi dedi. Hangisi acaba
Neyse hocam peki tamamdırSürücü kursu bile bilmiyorsa benim bilme şansım yok
Parkur için yeterli olur fakat kavrama noktaları farklı olacağı için kafanız karışabilir.Sınavdan önce 3 kez birinden bulup binsem motora yeterli olur mu?
Sınava gireceğiniz motoru YouTube üzerinde aratın sınav videosu çıkar. Evet doğru cevap gerekiyor.Ben daha çalıştırmayı bilmiyorum sınav öncesi bu nedir yağ nerden konur gibi sorulara hepsine doğru cevap mı gerekiyor?
İzleyebilirsiniz bir sorunu olmaz.Şuan neler yaparsam faydaları olur. Mesela YouTube dan A2 sınav videoları izlemek gibi.
Heyecan yapmaHayatında hiç vitesli motor kullanmadan sınava girecek birisine ne gibi altın öğütler verebilirsin?
Sinyal vermeyi ve sinyali kapatmayı unutma kalanların yüzde 90'ı sinyal yüzünden kalıyor.şehir içinde nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım.
Sınavdan önce sana soruyor zaten istersen bir tur at ısın diye, çok kasmana gerek yok.Sınavdan önce 3 kez birinden bulup binsem motora yeterli olur mu?
Yani evet, henüz bu sorulara yanlış cevap veren olmadı.sınav öncesi bu nedir yağ nerden konur gibi sorulara hepsine doğru cevap mı gerekiyor?
Motorun neresinde ne var, ne işe yarar videoları da izleyebilirsin.Şuan neler yaparsam faydaları olur. Mesela YouTube dan A2 sınav videoları izlemek gibi.
Teşekkürler hocam elinize sağlık. Tamamdır bakalım artık.Heyecan yapma
Sinyal vermeyi ve sinyali kapatmayı unutma kalanların yüzde 90'ı sinyal yüzünden kalıyor.
Herhangi bir araba sollayacağın zaman önce omuz hizasından arkana bak ardından sinyali ver sollamayı bitirene kadar kapatma, arabayı sağ aynada görene kadar solladığın arabanın önüne geçme.
Düz çizgili yerlerde şerit değiştirme, ışıklardan sola döneceksen ışıklara gelmeden sol şeride geç yani.
Kavşaklara yaklaşırken biraz yavaşla.
Sınavdan önce sana soruyor zaten istersen bir tur at ısın diye, çok kasmana gerek yok.
Yani evet, henüz bu sorulara yanlış cevap veren olmadı.
Motorun neresinde ne var, ne işe yarar videoları da izleyebilirsin.