Custom ROM A20'ye Custom ROM nasıl kurulur?

Fail veriyor ama ne hatası veriyor?
Böyle bir hata hocam
<ID:0/005> Added!!
<ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1401)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> Total Binary size: 43 M
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..
<ID:0/005> Firmware update start..
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> SingleDownload.
<ID:0/005> recovery.img
<ID:0/005> RQT_CLOSE !!
<ID:0/005>
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
1728745028444.png

Böyle bir hata hocam
<ID:0/005> Added!!
<ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1401)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> Total Binary size: 43 M
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..
<ID:0/005> Firmware update start..
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> SingleDownload.
<ID:0/005> recovery.img
<ID:0/005> RQT_CLOSE !!
<ID:0/005>
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
Eki Görüntüle 2327865
Hocam bootloader veya oem kilidi açık mı cihazda?

Hocam gözünüzü seveyim dikkatli yapın bu işlemleri sonra kendiniz ayrı, bizi ayrı uğraştırıyorsunuz. Bilginiz yoksa söyleyin ona göre diyelim ki oem varsa oem, bootloader varsa bootloader kilidini açın.

Hocam gözünüzü seveyim dikkatli yapın bu işlemleri sonra kendiniz ayrı, bizi ayrı uğraştırıyorsunuz. Bilginiz yoksa söyleyin ona göre diyelim ki OEM varsa OEM, bootloader varsa bootloader kilidini açın.

Anladım hocam ben önce OEM kilidi sonra bootloader kilini açtım yani şu an 2side açıktı yaptım yani TWRP yükledim yükledikten sonra sürekli recovery: Error validating footer yani ekteki hatayı vermeye başladı size canlı olarak ulaşabileceğim bir adres var mı yardıma ihtiyacım var instagram vesayre ?
1728746115466.png

Hocam bende tıpatıp aynı hata değilde benzer bir hata var ama yine VBMETA ile alakalı VBMETA A205FXXSBCWC4 diye başlıyor

Hocam lütfen acilen cevap verin kaldı böyle ne yaparsam yapayım aynı ekrana atıyor

Hocam önce bootloader kilidini açın.
Vbmeta patchleyin. Sonra TWRP kurun.
Hocam siz bilgili birisine benziyorsunuz bakabilirseniz sevinirim telefon kaldı böyle keşke hiç girmeseydim diyorum şuan

Son düzenleme:
Bunu yapın.

Bunu yapın.
Hocam cihaz dondu kaldı böyle nasıl düzelteceğim ?

Hocam cihaz dondu kaldı böyle nasıl düzelteceğim ?
ses kısma ile power tuşuna aynı anda basıyorum tam açılma ekranına atıyor altta olan kırmızı yazı ile beraber ama 1 saniye içinde tekrar aynı ekrana dönüyor

Hocam gözünüzü seveyim dikkatli yapın bu işlemleri sonra kendiniz ayrı, bizi ayrı uğraştırıyorsunuz. Bilginiz yoksa söyleyin ona göre diyelim ki oem varsa oem, bootloader varsa bootloader kilidini açın.
Bunu yapın.
Hocam telefon dondu kaldı böyle lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Ses kısma Power 7 saniye.

Ohhh bee yaptım hocam ama sizin dediğinizi 3 defa yapmıştım siz söylemeden önce şimdi vbmeta installadım düzeldi istediğim gibi TWRP de kurdum sağ olun çok teşekkür ediyorum yardımcı olanlara şimdi crDroid kuracağım deneyeceğim düzgün bir ROM bulmayı

Ses kısma Power 7 saniye.

Hocam ben galiba telefonu bozdum :d bir bakabilir misiniz? Hocam TWRP'den reboot System yapınca no OS installed diyor hocam ben ne yaptım'ya keşke uyarsaydınız böyle karışık olduğunu hiç bulaşmaz orijinal kullanırdım neyse hocam ben şimdi şöyle yaptım bilgisayardan crDroid dosyasını indirdim indirdikten sonra telefon açıkken bağladım dosyalardan downloada attım sonra TWRP'ye girdim wipe a geldim ilk önce factory reset attım sonra Advanced wipe a basıp Micro SD Card ile USB OTG hariç diğerlerini seçip swipe to wipe yaptım yardım edin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı