"A3 6. nesil" bir işlemci var mı?

Mamedoff

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar arkadaşım bana A3 6. nesil bir işlemci önerdi. Fakat ben hiçbir yerde bu işlemci hakkında bilgi bulamadım. Arkadaşımın bana senin bilgisayardan bir şey anladığın yok dedi. Fakat ben anlatamıyorum böyle bir işlemcinin var olmadığına. Belki de var ama ben bulamadım.

Selam arkadaşlar arkadaşım bana A3 6. nesil bir işlemci önerdi. Fakat ben hiçbir yerde bu işlemci hakkında bilgi bulamadım. Arkadaşımın bana senin bilgisayardan bir şey anladığın yok dedi. Fakat ben anlatamıyorum böyle bir işlemcinin var olmadığına. Belki de var ama ben bulamadım.

AMD A4 6300 diye bir işlemci var diye biliyorum onun dışında öyle bir işlemci bilmiyorum.

Ya sen yanlış anlamıssın ya da arkadaşın sallamış gibi geldi bana.

Bir de bana ben öyle sistemi 1000 liraya toplarım diyor. A3 değil de herhangi bir 6 nesil işlemci olan sistemi 1000 liraya toplanır mı?

6. nesil ama neyin 6.nesili AMD'nin a serisi bir işlemcinin 6.nesiliyse evetz toplar fakat oyun falan açması imkansız olur i3 6100'lü bir bilgisayar toplaması 1000₺ye imkansız.
Bir de bana ben öyle sistemi 1000 liraya toplarım diyor. A3 değil de herhangi bir 6 nesil işlemci olan sistemi 1000 liraya toplanır mı?

Yok sadece A3 6 gen diyor ve bana ilk önce AMD olduğu gibi geldi ve araştırdım o da değil.

Arkadaşınıza bu konunun linkini atın bakalım ne diyor.

6. nesil ama neyin 6.nesili AMD'nin a serisi bir işlemcinin 6.nesiliyse evetz toplar fakat oyun falan açması imkansız olur i3 6100'lü bir bilgisayar toplaması 1000₺ye imkansız.

Arkadaşınıza bu konunun linkini atın bakalım ne diyor.
AMD 6 cı nesil toplanırmı? İşlemcinin ismini söyler misin kanka

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı