Samsung Galaxy A30 ve A50 arasında kaldım. Hepsiburadan almayı düşünüyorum ancak hangisini alacağıma karar veremedim. Arada 300 TL fark var ve ben oyun oynayan biriyim. PUBG, Call of Duty gibi oyunlarda oynayacağım. Yani kısacası 300 TL vermeye değer mi? Çok fazla bir şey beklemiyorum rahat oynatsın yeter. Bir de lütfen Xiaomi falan önermeyin. Samsung'da kararlıyım.
A30 al geç derim o fiyat farkına değer mi senin kullandığın uygulama ve fotoğraf çekme mekanizman belirler. 500₺ az para değil telefon için.
Bana kalırsa önerme demişsin ancak Mİ9 T alırım 2200₺ kafam rahat olur. Gerçekten F/P olur hem oyun hem kamera açısından. Yinede önerme demişsin. Fikrimi söyledim teşekkürler.
A30 al geç derim o fiyat farkına değer mi senin kullandığın uygulama ve fotoğraf çekme mekanizman belirler. 500₺ az para değil telefon için.
Bana kalırsa önerme demişsin ancak Mİ9 T alırım 2200₺ kafam rahat olur. Gerçekten F/P olur hem oyun hem kamera açısından. Yinede önerme demişsin. Fikrimi söyledim teşekkürler.
Ben 2250₺ aldım ve gayet mantıklı bir seçimdi. Bu senenin en çok satan telefonu Mİ 9 T olacak. Kamerasına bayıldım ve oyun performansı ısınmayışı beni çok cezbetti.
A70 yakınımda var çok güzel telefon ancak neredeyse çoğu yeri çerçeve. İphone serilerinden geçecek olana biraz garip geliyor. Ayrıca yüz tanıma sistemini aktifleştirdikten sonrada, yabancı dahi gelse telefon açılıyordu. Zamanla açmamaya başladı yapay zekası yüzü tanıyor sanırım. Mİ 9T’de aynı rivayet var.
Özelliklerini kiyaslayip ona göre karar verebilirsiniz. Ekran ve batarya ayni, parmak izi okuyucusu A30'da arka tarafta, A50'de ise ekrana gömülü. Birinde NFC yokken digerinde ülkeye göre NFC özelligi mevcut.
A50 daha iyi ve daha güncel CPU ve GPU'ya sahip. Birinde 6 GB RAM varken digerinde 4 GB RAM mevcut. Kagit üzerinde kamera özellikleri de bir tik daha iyi, tabii bu gercek testlerde ne kadar fark ediyor bilemem.
Oyunlara gelecek olursak, internette oynanis videolari mevcut.
A50 icin
A30 icin
Call of Duty icin yüksek ayarlarda A30 yeterince güclü degil demisler. Yani akici oynayabilmek icin orta ayarlara alman gerekiyor. Burada da CPU ve GPU farki ortaya cikiyor.
Aradaki fiyat farkina degip degmeyecegine siz karar vereceksiniz.
Samsung Galaxy A30 ve A50 arasında kaldım. Hepsiburadan almayı düşünüyorum ancak hangisini alacağıma karar veremedim. Arada 300 TL fark var ve ben oyun oynayan biriyim. PUBG, Call of Duty gibi oyunlarda oynayacağım. Yani kısacası 300 TL vermeye değer mi? Çok fazla bir şey beklemiyorum rahat oynatsın yeter. Bir de lütfen Xiaomi falan önermeyin. Samsung'da kararlıyım.