GM 9 Pro Mu A50 Mi?

A50 tamamen plastik bir telefon.

Önerilen farklı telefonlara baktınız mı? Neden bu kadar çok Samsung almak istiyorsunuz?
Ekran Amoled olsun istiyorum. IPS kaliteli gelmiyor bana. Sadece Samsung değil GM modelini de belirttim konuda. Servis komusunda da başarılı bir firma Samsung. Haklısınız bir telefona 2600 TL verip plastik kasa olması çok saçma. Fakat işlemcisi çok iyi. Kamera yönünde de GM 9 Pro baya başarılı. Ses olarak video olarak GM 9 Pro önde. Ondan kararsız kaldım.

Samsung A50 ile Redmi Note 7 arasında farkı işlemci farkı çok az. İşlemci performansı önemli ise Honor Play almak daha mantıklı.

Ekran konusunda Super Amoled olması iyi buna diyeceğim yok.

Malzeme kalitesine gelirsek plastik kılıfsız kullanımda kolayca çizilip küçük düşmelerde kırılabilir. Bu yüzden Xiaomi Redmi Note 7 önerdim zaten A50 alıcak kişinin ilk önceliği kamera olmalı.

Samsung A50 ile Redmi Note 7 arasında farkı işlemci farkı çok az. İşlemci performansı önemli ise Honor Play almak daha mantıklı.

Ekran konusunda Super Amoled olması iyi buna diyeceğim yok.

Malzeme kalitesine gelirsek plastik kılıfsız kullanımda kolayca çizilip küçük düşmelerde kırılabilir. Bu yüzden Xiaomi Redmi Note 7 önerdim zaten A50 alıcak kişinin ilk önceliği kamera olmalı.
Peki GM 9 Pro alırsam pişman olurmuyum sizce?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı