Merhaba arkadaşlar. Bende RX 580 8GB ve Ryzen 3 1300x var ve işlemci darboğazı oluyor, hem de fazlasıyla. Dual channel Ramlarim bile yetmedi bu bilgisayara. Bu yüzden işlemcimi satıp Ryzen 5 2600 almak istiyorum ama şöyle bir durum var. A320 anakartım, şu anda kullandığım 1300x'i kısıtlıyor ve 3.7 GHZ'den 3.6 GHZ'ye düşürüyor. Ryzen 5 2600 alsam onda da böyle kısıtlama gibi bir durum olur mu olmaz mı diye soracaktım. Ve bunun dışında da herhangi bir sıkıntı yaratır mı diye öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden
BIOS güncellemesi yapmanız gerekli. Sonrasında uyumlu bir şekilde çalışacaktır. Aldığınız mağazaya mutlaka BIOS güncellemesi yapılması gerektiğini belirtin. Güncellemeyi yapıp gönderen mağazalar oluyor.
A320 ile B450 arasında sadece 100 liralık bir fiyat farkı var. Şu an overclock yapmayacaksanız ama ileride ihtiyacınız olduğu zaman size B450 anakart lazım olacak.
Msi b450m pro-m2 am4 amd ryzen anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi b450m pro-m2 uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.