A320-DS3 ile Ryzen 5 2600 uyumlu mu?

Ally

Hectopat
Merhaba ben yaklaşık 1 yıl önce bir sistem topladım RX 570 ve Ryzen 3 1200 ama şimdi işlemcim darboğaz yapıyor ve tam performans alamadığımı düşünüyorum. onun için islemcimi yükseltmek istiyorum. başlıkta gördügünüz gibi A320-DS3 anakartım ile Ryzen 5 2600 uyumlu mudur? ona göre alacağım veya Ryzen 5 2600 uyumlu degilse anakarta farklı bir işlemci de önerir misiniz RX 570 ile tam performans alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben yaklaşık 1 yıl önce bir sistem topladım RX 570 ve Ryzen 3 1200 ama şimdi işlemcim darboğaz yapıyor ve tam performans alamadığımı düşünüyorum. onun için islemcimi yükseltmek istiyorum. başlıkta gördügünüz gibi A320-DS3 anakartım ile Ryzen 5 2600 uyumlu mudur? ona göre alacağım veya Ryzen 5 2600 uyumlu degilse anakarta farklı bir işlemci de önerir misiniz RX 570 ile tam performans alacağım?
Uyumludur. Amaç oyun ise R5 3500X ve biraz daha yüksek bütçede R5 3600 gibi alternatif işlemciler de alınabilir.

Güncel BIOS ile 3. nesil işlemcileri bile destekliyor. Uyumludur.

Ben bir de RAM satın alacağım önerdiğiniz bir RAM var mı arkada Discord, Opera olmayınca kendimi çıplak gibi hissediyorum 16 GB yeter diye düsünüyorum ama sizin önerdiginiz varsa link le beraber atar mısınız.
Uyumludur. Amaç oyun ise R5 3500X ve biraz daha yüksek bütçede R5 3600 gibi alternatif işlemciler de alınabilir.

Tesekkür ederim Ryzen 5 3500X daha mantıklı gibi onu alacağım almısken güzel alayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı