Çözüldü A320 Anakart ile X4 950 İşlemciyi Overclock Etmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Donanım Arşivi kanalından Abdullah'ı tebrik ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Ben de adam bir şey yapti sandim. BIOS modlayıp OC etti gibi bir şey bekledim. Bu kanaldan bir şey beklemek benim hatamdi ama. Sanki donanım yüzünden OC yapamıyormuşuz ve o bir şeyler yapıp bunu aşmış gibi anlatmış. Bilgisiz kullanıcılar da hemen yemiş. OC yapılamıyor çünkü BIOS buna izin vermiyor. Verse yapılır. Bu noktada Asus bir hata yapıp X4 950'ye OC yapmaya izin veren bir BIOS yayinlamış ve o da bunu fark etmiş. Ben bunu kanıtladım falan diyerek kendini yüceltmeye çalışmış ve üzgünüm ama bunu yediniz. Yok dünyada ilk yok Türk'ün gücü falan denmiş. Olayda herhangi bir şey yok. Adamın da yaptığı bir şey yok.
Ben de adam bir şey yapti sandim. BIOS modlayıp OC etti gibi bir şey bekledim. Bu kanaldan bir şey beklemek benim hatamdi ama. Sanki donanım yüzünden OC yapamıyormuşuz ve o bir şeyler yapıp bunu aşmış gibi anlatmış. Bilgisiz kullanıcılar da hemen yemiş. OC yapılamıyor çünkü BIOS buna izin vermiyor. Verse yapılır. Bu noktada Asus bir hata yapıp X4 950'ye OC yapmaya izin veren bir BIOS yayinlamış ve o da bunu fark etmiş. Ben bunu kanıtladım falan diyerek kendini yüceltmeye çalışmış ve üzgünüm ama bunu yediniz. Yok dünyada ilk yok Türk'ün gücü falan denmiş. Olayda herhangi bir şey yok. Adamın da yaptığı bir şey yok.

Çözüm

Dünya'da ilk demiş biraz araştırınca ilk olmadığı da ortaya çıkıyor. 😆

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dünya'da ilk demiş biraz araştırınca ilk olmadığı da ortaya çıkıyor. 😆

İlk ben yaptım demiyor aslında diyor ki : ''Söylentiler var ama benim gibi cinebench testi falan açıp gösteren yok.''

Videonun burasında hata veya montaj var. OS Windows 8 olarak gözükse de Windows 10'dan ekran görüntüleri alınmıș. Tek amaç prim. Küçük bir hatadan yararlanmak oluyor bu. Tek iyi yanı ASUS bu BIOS dosyasını silse de hala burada erișilebilir olması.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-04-02-18-36-38.jpg
    Screenshot_2018-04-02-18-36-38.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 361
İlk ben yaptım demiyor aslında diyor ki : ''Söylentiler var ama benim gibi cinebench testi falan açıp gösteren yok.''

Cinebench skorunu göstermiş olması, yaptığının Dünya'da bir ilk olduğunu göstermez. O zaman bir başkası da aynı parçalarla oyun testleri yapıp "Dünya'da bir ilk A320 ile overclock oyun kıyaslaması" diye video çeker.

Aslında anlatmak istediği şey; A320 çipsetler de O.C yapılabildiği ve bu şekilde satış yapılması. Bunu da belirtiyor zaten özellikle. Merak etmiş, araştırmış, ve yapmış. Kim bilir kaç BIOS denedi.

Adsız.jpg

Kimsenin birşeyi yediği falan da yok. Anlatıyor bizzat. Yaptığı birşey yok demek gerçekten emeğe saygısızlık.

Emek olsaydı saygısızlık olurdu. Emek yok, bunu anlamıyorsunuz. Bu yazılardan sonra böyle bir açıklama yapma gereği duydu büyük ihtimalle. Bu da nasıl kıvrılır tadında güzel bir yorum olmuş yani. Hala da yemeye devam ediyorsunuz. Bu Youtube kanallarına bir şey bilmedikleri için pek çok kişi kanıyor ama en azından benim gördüğüm kadarıyla Türkiye'de düzgün ve detaylı ürün inceleme, son kullanıcı için teknolojiyle ilgili video çeken kimse yok.

İşte araştırmadığı için çoğu kişi sizin gibi bu tip adamların dediklerine kanıyor ve muhteşem bir iş yaptıklarını sanıyor. Adamlar da oradan yürüyor, kendilerini büyük bir şey sanıyor ve insanlara saçma sapan ürünler öneriyorlar. İnsanlar da önceki bilgisizliklerinden dolayı bunların önerdiklerini alıp paralarını boşa harcıyorlar. Adam da bu videoyu o üslupla yapsa bir şey demezdim. Ama ben böyle yaptım, dünyada ilk, muhteşem bir şey falan deyip kendini büyük göstermeye çalışıyor. Bunun sonunda da insanlar onu bilgili sanıp dediklerini yapıyor. Bu da normal olarak beni kızdırıyor. Siz de lütfen şu adamlara prim vermeyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı