A320 Anakarta Ryzen Yeni Nesil İşlemci Takılır mı?

Cem Argun

Kilopat
Herkese selamlar pek bilmediğim için soruyorum yeni işlemci alacağım. Kullandığım işlemci Ryzen 5 1400 BIOS güncelledim geçen gün Ryzen son işlemcileri bu anakarta takabilir miyim? Örnek Ryzen 7 3700.

MSİ A320M Pro VH-Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda öyle düşünmüyor bazı arkadaşlar mod bey

Tüm marka modellerde takamayabilirsiniz, araştırmanız gerekiyor yazdığınız modelde takabilirsiniz.
- Support Ryzen 3000 series CPU. Ryzen 9 3900X/Ryzen 7 3800X/Ryzen 7 3700X/Ryzen 5 3600X/Ryzen 5 3600/Ryzen 5 3400G/Ryzen 3 3200G

Giriş seviyesi bir anakarta o tarz bir CPU takmak çok mantıklı bir iş olmayacaktır. En kötü B350 - B450 altına düşmeyin tavsiyem.

AMD'nin A320 için söylediği;

Temel bilgi işlem ve medya oynatımı.

Bilgisayarlarının “sadece işe yaraması” gereken tak ve kullan kullanıcıları için, AMD’nin A320 yonga seti, hem zorlu ev kullanıcıları hem de medya meraklılarını memnun etmek için basit, sağlam bir platform ve fazlasıyla bağlantı ve bant genişliği seçenekleri sunar.

B350: Yüksek performans ve esneklik

AMD’nin B350 Yonga Seti, esnekliğe ve hız aşırtma kontrolüne önem veren güç kullanıcıları için mükemmel, ancak çoklu GPU yapılandırmaları için gereken maksimum PCIe® bant genişliğine ihtiyaç duymuyor.

B450: Yüksek performans ve esneklik ile birlikte AMD StoreMI ile depolama Hızlandırma Teknolojisi

AMD’nin B450 Yonga Seti, esnekliğe ve hız aşırtma kontrolüne önem veren güç kullanıcıları için mükemmel, ancak çoklu GPU yapılandırmaları için gereken maksimum PCIe® bant genişliğine ihtiyaç duymuyor. İlave ücret ödemeden AMD StoreMI depolama hızlandırma teknolojisine sahiptir.

Okuyup ona göre karar verin

Yok şimdi alalı zaten baya oldu ama işlemci fiyatları çok düşük geldi ben buna Ryzen 5 2600 taksam sadece benim işimi görmez mi ekran kartı olarakda GTX 1060 6 GB var hani demek istediğim 2600 taksanda bir şey değişmez 1400 ile aynı görevi mi görür yoksa 2600 takarsam daha mı iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…