A320 otomatik olarak BIOS menüsü açılıyor

Cliptz

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Jd 240
Ekran kartı
Rx 580 4Gb
Anakart
A320
İşlemci
R5 1600
BIOS güncellemesi yaptım, daha sonradan bu durum ile karşılaştım. Format attım, yine geçmedi. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

BIOS güncellemesi yaptım, daha sonradan bu durum ile karşılaştım. Format attım, yine geçmedi. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Sistem boot edilecek disk bulamadığında veya boot diskinde arıza olduğunda oluyor genelde bu durum ilk öncelikle BIOS'tan boot kısmından ssdinizi 1.sıraya alın düzelmezse SSD kablolarını kontrol edin.

Sistem boot edilecek disk bulamadığında veya boot diskinde arıza olduğunda oluyor genelde bu durum ilk öncelikle BIOS'tan boot kısmından ssdinizi 1.sıraya alın düzelmezse SSD kablolarını kontrol edin.

Boot kısmında SSD olarak JD 240 SSD kullanıyorum fakat orada hard disk olarak görünüyor.

Galiba anakartınızın Flashback desteği yok, isterseniz M-FLASH ile eski sürümünüze dönmeyi deneyin ama M-FLASH sürüm düşürmeyi kabul eder mi bilmiyorum. Eğer anakartınızın Flashback desteği olsaydı sürüm düşürme işlemini yapabilirdik. İsterseniz MSI Müşteri Hizmetleri ile konuşun ve anakartı MSI yetkili servisine yönlendirin. Bu tür BIOS progrmalama işlemlerini dışarıda yaptırmanızı pek tavsiye etmem.

Nasıl yani? Ekranın bir fotoğrafını atabilir misiniz?

Görsel ektedir.
Galiba anakartınızın Flashback desteği yok, isterseniz M-Flash ile eski sürümünüze dönmeyi deneyin ama M-Flash sürüm düşürmeyi kabul eder mi bilmiyorum. Eğer anakartınızın Flashback desteği olsaydı sürüm düşürme işlemini yapabilirdik. İsterseniz MSI Müşteri Hizmetleri ile konuşun ve anakartı MSI yetkili servisine yönlendirin. Bu tür BIOS progrmalama işlemlerini dışarıda yaptırmanızı pek tavsiye etmem.

Dediğim gibi yapamaz miyim flash bellek aracılığıyla eski sürümü yükleyerek?

Dosya Ekleri

• 20220606_015610.jpg
    20220606_015610.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 20220606_015620.jpg
    20220606_015620.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Geri
Yukarı