A320M-A Pro anakartta koruyucu var mıdır?

HavucluDavsan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın bir zamanda Wraith Prism alacağım ama anakartımda koruyucu olup olmadığını bilmiyorum ve büyük bir ihtimalle anlatamadım. Donanım Arşivi'nden izlediğimde stok soğutucuyu çıkardıktan sonra bir parça takıyordu o vida yerlerine anakartın altından. Ben de bu bilgisayarı bilgisayarcıdan aldım. Kasayı açtığımda anakartın arkasında tam olması gerektiği gibi bir koruyucu vardı ama stok soğutucu olduğundan ve imkanım olmadığından işlemci tarafında koruyucu olup olmadığını göremedim. Sizce orada koruyucu var mıdır?
Anakartım A320M a Pro.
İşlemcim AMD Ryzen 5 3500X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü 2022-03-07 200310.png

Bu parçadan bahsediyorsunuz sanırım, anakartın kutusuna bakın kutusuna koymuştur bilgisayarcı, koymadıysa da çok pahalı bir parça değil zaten temin edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1325273

Bu parçadan bahsediyorsunuz sanırım, anakartın kutusuna bakın kutusuna koymuştur bilgisayarcı, koymadıysa da çok pahalı bir parça değil zaten temin edebilirsiniz.

Ehmeh. Bilgisayarcı atombilişimden almış :( bunu söylerken ağlıyorum onda kutu yok bana hiçbir şey vermediler.
Eki Görüntüle 1325280

Evet sanırım bu.
Eki Görüntüle 1325280

Bir de bu varken stok soğutucunun takılma ihtimali var mıdır?
Eki Görüntüle 1325280

Parçanın ismini alabilir miyim lütfen.

Bir de bu varken stok soğutucunun takılma ihtimali var mıdır?

Hayır yok, bu parçanın vidalarının takıldığı yere stok soğutucunun vidaları takılıyor. AM4 soket braket olarak aratırsanız çıkıyor internette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı