Arkadaşlar USB belleğe Windows 10 yazdırdım sonra yanlışlıkla setupa tıkladım yanda disk F oluştu bende USB belleği çıkartıp disk F'yi silmeyi denedim silemedim ve bilgisayarı yeniden başlattım sonra BIOS ekranı açıldı ve çıkamıyorum.
Arkadaşlar USB belleğe Windows 10 yazdırdım sonra yanlışlıkla setupa tıkladım yanda disk F oluştu bende USB belleği çıkartıp disk F'yi silmeyi denedim silemedim ve bilgisayarı yeniden başlattım sonra BIOS ekranı açıldı ve çıkamıyorum.
Biostan harddisk veya ssd seçilimi kontrol ediniz formatınız bozulmuş olabilir temiz kurulum yapıp disklerinizi format esnasında biçimlendirir iseniz sorununuz düzelecektir.
Formatta biçimlendirme bölümünde silinenleride siliniz. sonra depolama alanı ayırmak istiyorsanız ayırırsınız.
BIOS'tan hard disk veya SSD seçilimi kontrol ediniz formatınız bozulmuş olabilir temiz kurulum yapıp disklerinizi format esnasında biçimlendirir iseniz sorununuz düzelecektir.
Aynen arkadaşın dedigi gibi ssd veyahut harddisk format mevcut deil gibi 1 ihtimal bios girip seçim yapmaya çalışın aksi takdirde format atmak zorundasınız.