Kuirrass
Hectopat
Daha fazla
Teşekkür ederim müsait olunca hemen deniyeceğim.Görüntü gelmediğin de fanlar çalışır. Normal işleyiş devam eder .
Anakart ı yeni aldın bios güncelleme gerekir .
Sana çözümü verdim.
Bence denemelisin.
Gigabyte b 450 m s2h anakartıma 3400g taktığım da çalışmadı . Eski işlemci ile bios güncelleyip sonra çalıştırdım.
Arkadaşlar guncelleme yapıyorum.
CPU kablosunu yanlış takmışım düzeltince kasa çalıştı fanlar dönüyor LED'ler yanıyor. Bu sefer ekrana görüntü gelmiyor.
Sorunum hiç açılmamasıydı onu çözmüş olduk.
Sanırım şu anda ekranın gelmemesinin sebebi anakartın güncellemelerinden kaynaklı. BIOS güncellemesini için bilgisayarı USB ile başlatmam mümkün mü arkadaşlar başka bir bilgisayardan USB'yi biçimlendirerek?
Teşekkür ederim müsait olunca hemen deneyeceğim.
Arkadaşlar guncelleme yapıyorum.
CPU kablosunu yanlış takmışım düzeltince kasa çalıştı fanlar dönüyor LED'ler yanıyor. Bu sefer ekrana görüntü gelmiyor.
Sorunum hiç açılmamasıydı onu çözmüş olduk.
Sanırım şu anda ekranın gelmemesinin sebebi anakartın güncellemelerinden kaynaklı. BIOS güncellemesini için bilgisayarı USB ile başlatmam mümkün mü arkadaşlar başka bir bilgisayardan USB'yi biçimlendirerek?
Son güncel mesaj ile konuyu bitiriyorum. Ekran kartı güç kablosunu takmayı unutmuşum. Saftiriklikten kaynaklı sizleri yorduğum için özür diliyorum.
Son düzenleme: