A320M-F sistem uyumlu mu?

Hadi hesaplayalım.

Güç kaynağınız 12V kanalından 192 watt gibi bir güç verebiliyor. GTX 650 Tİ ortalama 100 watt güç tüketiyor yük altında. 1500X için 50 civarı dersek 150 watt yapıyor. Peak değerler ile anlık kapanmalar yaşayabilirsiniz. Her halükarda nispeten ideal bir giriş seviyesi modeline geçmenizi öneririm.

Üstte sağ olsun arkadaşımızın önerdiği PK550D alınabilecek bir ürün.

Olur. Ama daha iyisi bulunabilir ama bütçe çok kısıtlıysa yapacak bir şey yok.

O modeli almasak daha iyi. P550B modeli epey kötüydü. 550P hakkında üstünkörü baktığımda bir bilgi bulamadım ama 12V kanalından verdiği devasa kayıp ile zaten kötü bir platform olduğunu aşağı yukarı gösteriyor. Elindeki modelden pek de bir farkı olmayacaktır.

Hadi hesaplayalım.

Güç kaynağınız 12V kanalından 192 watt gibi bir güç verebiliyor. GTX 650 Ti ortalama 100 watt güç tüketiyor yük altında. 1500X için 50 civarı dersek 150 watt yapıyor. Peak değerler ile anlık kapanmalar yaşayabilirsiniz. Her halükarda nispeten ideal bir giriş seviyesi modeline geçmenizi öneririm.

Üstte sağ olsun arkadaşımızın önerdiği PK550D alınabilecek bir ürün.

O modeli almasak daha iyi. P550B modeli epey kötüydü. 550P hakkında üstünkörü baktığımda bir bilgi bulamadım ama 12V kanalından verdiği devasa kayıp ile zaten kötü bir platform olduğunu aşağı yukarı gösteriyor. Elindeki modelden pek de bir farkı olmayacaktır.

Anladım çok teşekkür ederim peki PK550D benim bütçeme göre biraz pahalı geldi bunu gibi biraz daha ucuz aynı ayar bir şey bulunabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı