A320M-F sistemde ses yok

hakimxkcm

Decapat
Daha fazla  
Esenlikler. Yaklaşık 5-6 gün önce yeni bilgisayar topluyorum diye bir konu açmıştım. Bilgisayar şu an elime ulaştı, herhangi bir sorun yok fakat 1 sorun hariç. Bilgisayarımda bütün driverları güncelledim, Windows 10 güncellemelerini yaptım fakat ne kulaklığımdan ne bilgisayardan ses gelmiyor. Sürekli "bir jack takıldı, bir jack çıkarıldı." hatasını alıyorum. Forum olsun, internet olsun sürekli araştırdım ama sorunun çözümünü bulamadım. Kulaklığın bozuk olduğunu düşünüp eski bilgisayarıma taktım, orada hiçbir sorun yaşamadım. Yardımcı olur musunuz?

Anakart markam: ASUS Prime A320M-F

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 39
Hocam Realtek'in programına girip ekran görüntüsü gönderebilir misin?

Realtek'in yeni arayüzünü pek hatırlamıyorum da o yüzden fotoğraf istedim.

Adsız.png

Hocam burayı kontrol edebilir misin ?

Ve bu seçeneğide açıp:

Screenshot_1.png

Kulaklığı söküp arka panele takıp karşına gelen bildirim ekran görüntüsü atabilir misin?

Evet ettim. Kulaklığımı hiçbir şekilde algılamıyor. Dediğim gibi, sürekli "Bir jack takıldı, bir jack çıkarıldı" arızasını alıyorum. Şimdi başka bir tür kulaklık ile denedim yine olmadı. USB kulaklığım olmadığı için USB'li test edemiyorum.

Hocam o zaman sürücüyü kaldırmayı dener misin?
Windows Update kursun sürücüyü.

Hocam o zaman sürücüyü kaldırmayı dener misin?
Windows Update kursun sürücüyü.

Sürücü zaten kurulu değil. High Definition Audio olarak görünüyor. Anakartın sitesinden driveri indirip yüklemesi yeterli.

Adsız.png

Hocam burayı kontrol edebilir misin?

Bu kısımdaki resimi arkadaş atmış sandım. Sizin Realtek sürücünüz kurulu olmadığı halde kontrol paneli açmayı nasıl başardınız? :) DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra anakartın sitesinden indirip yüklendiğinde sorun olmayacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı