A320M-F vs B450M-K

Engin6786

Hectopat
Overclock yapmayacagim. İleriye dönük bir sistem yapmayı düşünüyorum. Hangi anakarti bana daha uygun sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapmayacağınızı belirtmişsiniz. Fakat ileriye dönük olmasını istiyorsunuz. İleride alacağınız işlemci belkide OC gerektirecek. O yüzden B450.

Ayrıca yukarıda @Mithat Berhan 'ın belirttiği gibi başka model bakabilirsiniz. S2H veya DS3H modeline bakabilirsiniz.

Overclock yapmayacagim. İleriye dönük bir sistem yapmayı düşünüyorum. Hangi anakarti bana daha uygun sizce?
İleriye dönük bir sistem istiyorsan B450 anakart tercih et. OC yapmasan bile ilerde alacağın R7 serisi bir işlemci A320 ile stabil çalışmayabilir.

Bir de ilerde M2 SSD takmak isterseniz seçtiğiniz A320 modelde bu destek yok.

Yanlız dedikleri gibi mümkünse başka bir B450 anakart tercih et.

İleriye dönük olacaksa B450M seçin. Çünkü yeni çıkacka olan 4000 serisi işlemcilerin A320 desteği olmayacakmış.

İleriye dönük bir sistem istiyorsan B450 anakart tercih et. OC yapmasan bile ilerde alacağın R7 serisi bir işlemci A320 ile stabil çalışmayabilir.

Bir de ilerde M2 SSD takmak isterseniz seçtiğiniz A320 modelde bu destek yok.

Yanlız dedikleri gibi mümkünse başka bir B450 anakart tercih et.
Hazır sistem alacağımdan 2 seçenek var.
B450M K kullaniyorum hiçbir sorun yasamadim R5 2600 ile size de onerebilirim. Overclock konusunda cok performans beklemeyin yalnız.
Peki teşekkür ederim
İleriye dönük olacaksa B450M seçin. Çünkü yeni çıkacka olan 4000 serisi işlemcilerin A320 desteği olmayacakmış.

B450M-K alacağım bilgilendirme için tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı