İleriye dönük bir sistem istiyorsan B450 anakart tercih et. OC yapmasan bile ilerde alacağın R7 serisi bir işlemci A320 ile stabil çalışmayabilir.Overclock yapmayacagim. İleriye dönük bir sistem yapmayı düşünüyorum. Hangi anakarti bana daha uygun sizce?
Overclock yapmayacagim. İleriye dönük bir sistem yapmayı düşünüyorum. Hangi anakarti bana daha uygun sizce?
Hazır sistem alacağımdan 2 seçenek var.İleriye dönük bir sistem istiyorsan B450 anakart tercih et. OC yapmasan bile ilerde alacağın R7 serisi bir işlemci A320 ile stabil çalışmayabilir.
Bir de ilerde M2 SSD takmak isterseniz seçtiğiniz A320 modelde bu destek yok.
Yanlız dedikleri gibi mümkünse başka bir B450 anakart tercih et.
Peki teşekkür ederimB450M K kullaniyorum hiçbir sorun yasamadim R5 2600 ile size de onerebilirim. Overclock konusunda cok performans beklemeyin yalnız.
İleriye dönük olacaksa B450M seçin. Çünkü yeni çıkacka olan 4000 serisi işlemcilerin A320 desteği olmayacakmış.
![]()
AMD Backpedals, Zen 3 Support Coming to B450 and X470
AMD backpedaled on dropping support for its future "Zen 3" processors on AMD 400-series chipset motherboards. The company will work with its motherboard partners in integrating "Zen 3" processor support on certain beta versions of motherboard BIOSes. AMD also detailed how it plans to go about...www.techpowerup.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.