PC 9070 XT + R5 7500F sistem 48000 TL

ahlatt.r

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ

Bilgisayar almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Parçaları olsun PSU olsun aşırı kaliteli, diğer sitelerde ki hazır sistemler gibi değil, hem parçaları çok kaliteli, hem çok ucuz.

@RowIinq, biraz farkla B650M-R seçilebilir. 50K bandında bir fiyat oluyor.

Hocam ne bekliyorsunuz ATX 4 SLOTLU anakart mı?

Bulun hocam bu fiyata bu kalitede bir sistem, söz alacağım.

Size göre 5090 lı sıvı soğutmalı en iyi parçalar olacak öyle sistem alacağız.

Adam OC bile yapmayacak a620 diye yazı yazman ne kadar hoş?

@RowIinq, biraz farkla B650M-R seçilebilir. 50K bandında bir fiyat oluyor.
Yok hocam 5090 olacak onlara.

@ahlatt.r, son zamlardan sonra şu fiyatlara böyle bir sistem bulmak gayet iyi bir şey. İndirim kötü değil. B650M-R, soğutucu olarak 2. sıradakini seçilmeli ve SSD'ye de dokunulmamalı.

@ahlatt.r, son zamlardan sonra şu fiyatlara böyle bir sistem bulmak gayet iyi bir şey. İndirim kötü değil. B650M-R, soğutucu olarak 2. sıradakini seçilmeli ve SSD'ye de dokunulmamalı.
Hocam bana kalırsa 7800x3d ve ana kartta değişiklik yapılmalı ekstra fan soğutucusu thermalright peerless assasin 120 se çift fan alınıp kullanılabilir ben maddi gücü düşük veya bilgisayara fazla para vermek istemeyen insanlar için söylüyorum.

DRAM yok elden bir şey gelmez (değişmeye gerek yok secenekler belli) anakartı B650mr yapın alın kasa hakkında bilgim yok maalesef.

@ahlatt.r sakin biraz hocam
Hocam dediğim gibi ben değişsem işlemciyi değişip, anakartın değişip ek olarak kule tipi fan alırım yeterli zaten.

Hocam bana kalırsa 7800x3D ve ana kartta değişiklik yapılmalı ekstra fan soğutucusu Thermalright peerless assasin 120 SE çift fan alınıp kullanılabilir ben maddi gücü düşük veya bilgisayara fazla para vermek istemeyen insanlar için söylüyorum.

Hocam dediğim gibi ben değişsem işlemciyi değişip, anakartın değişip ek olarak kule tipi fan alırım yeterli zaten.

Mantıklı olmuyor ki 9700X sistem zaten 67 68k oluyor daha iyi bileşenler ile soğutucuda dahil.
9700X yap işlemciyi bir de SSD değiş yeter.
Gerek var mı dersen yok fiyat gayet okey 9600Xden biraz daha güçsüz işlemci sadece.

Attığın sistem sadece anakart değişilirse avantajlı yoksa özellestirmeler ile bana çok mantıklı gelmedi :D

Bilgisayar almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Parçaları olsun PSU olsun aşırı kaliteli, diğer sitelerde ki hazır sistemler gibi değil, hem parçaları çok kaliteli, hem çok ucuz.

Fiyat iyi ama kaliteli bir parça görmedim açıkçası. Anakart giriş seviyesi, 9070XT yine giriş seviyesi, kasa büyük fakat Xigmatek'in lanet gürültülü fanlarına sahip, PSU yine giriş seviyesi (coil whine garantili), RAM yoklukta gidecek 6000MHz CL36 fakat, ikincisine 7.300 TL istiyor vatan. Soğutucu zaten varla yok arasında, opsiyonlar pahalı. SSD Gen4 giriş seviyesi yine. 7500F - 9070XT'nin en ucuz hali kısaca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı