A320M-H Ethernet girişi çalışmıyor

LeGenD_46

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
►Anakart: Gigabyte GA-A320M-H
►İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G
►Ekran Kartı: MSI RADEON RX 570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256bit
►Bellek:Longline LNGDDR4ST3000DT/Storm 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz Soğutuculu CL 16
►SSD: ADATA SU650 120GB
►HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500 GB
►Kasa: Zalman Z3 PLUS
►Psu: Thermaltake TR2 S 500W 80+
Meslek
Öğrenci
Öncelikle iyi akşamlar. Zamanında 2. el garantili şekilde aldığım Gigabyte A320M-H anakartımın Ethernet girişi arızalı. Her türlü yolu denedim fakat olmamıştı bu yüzden kablosuz USB Wi-Fi kullandım fakat artık kablodan kullanmak istiyorum. Garantim de bitti. Normal bir bilgisayarcıya götürüp yaptırmalı mıyım, tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Öncelikle iyi akşamlar. Zamanında 2. el garantili şekilde aldığım Gigabyte A320M-H anakartımın Ethernet girişi arızalı. Her türlü yolu denedim fakat olmamıştı bu yüzden kablosuz USB Wi-Fi kullandım fakat artık kablodan kullanmak istiyorum. Garantim de bitti. Normal bir bilgisayarcıya götürüp yaptırmalı mıyım, tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

USB ethernet dönüştürücü gibi şeyler almanız daha mantıklı olur bence. Tamir ücreti bundan fazla olabilir.

Bunu ilk defa gördüm hocam mantıklıymış gerçekten peki hızda vs. Kaybım olur mu?
Benimde ethernet modülüm diyeyim artık oda bozuk yani çalışıyor fakat kopma mevcut Ugreen'in bir adaptörünü kullanıyorum ben eğer hala satılıyorsa Ugreen alın en iyilerinden bu işlerin Ugreen ben bulamadım onu kullanıyorum işte internet hızım 100 download 10 upload bir kayıbım falan yok. Adaptör kaliteliyse sorun çıkarmaz.

Ugreen USB 3.0 Gigabit Ethernet RJ45 Dönüştürücü USB Çoklayıcı - Ugreen Türkiye bu var bende şuanda ama stokta yok baya iyi bir ürün.

Benim de Ethernet modülüm diyeyim artık oda bozuk yani çalışıyor fakat kopma mevcut Ugreen'in bir adaptörünü kullanıyorum ben eğer hala satılıyorsa Ugreen alın en iyilerinden bu işlerin Ugreen ben bulamadım onu kullanıyorum işte internet hızım 100 download 10 upload bir kayıbım falan yok. Adaptör kaliteliyse sorun çıkarmaz.

Kablosuzdan çok daha iyi olur değil mi hocam

Servisi ara ücretli tamir yapariz derseler gönder yoksada bilgisayarcıya götür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı