A320M ile RX 570 MSI Armor 4 GB uyumlu mu?

• Konuyu başlatan Rylox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 368
İşlemciyle anakartı aldım, bütçem şuan için 3.500tl

2k ekran kartı için, 1k ramler için, ssd ve psu için para kalmıyor :D

İşlemciyle anakartı aldım, bütçem şu an için 3.500TL

2K ekran kartı için, 1K RAM'ler için, SSD ve PSU için para kalmıyor :D

Örnek ilanlar paylaşacağım aşağı yukarı fikir edinmeniz için.
600TL Cooler master psu 500w
800TL 2x8gb 3200mhz ram
350TL 500gb harddisk biliyorum HDD çok iyi değil ama ileride ekleme yapabilirsiniz. Eğer isterseniz 350-400TL'ye 250GB SSD'lerde mevcut.

Bu şekilde 1800TL tutuyor. Kalan 1200TL'ye de RX470-RX 570 kovalamanızı öneririm. Keşke sistemi toplarken başta danışsaydınız işlemciden biraz kısıp ekran kartına ekleme yapardık.

Ayrıca 2x8GB RAM almak yerine 1x8 GB RAM alıp 400TL daha ekran kartı bütçesine eklemeniz bence çok daha mantıklı olur. RAM eklemesi kolay nasıl olsa. Ekran kartını bir kere alın sağlam alın derim. 1800TL civarına RX 570-RX 580 bulabilirsiniz.

Düzenleme: Pardon 3K bütçe var diye düşündüm 3500TL'ydi. 2x8GB da alabilirsiniz yani.

Çok teşekkür ederim, herhangi bir sorum oldugunda bu konudan yazmaya devam ederim, çok sagolun.

Reis tekrardan selam, PSU'larin hepsinde ekran kartına, anakarta girecek kabloların girişleri var mı? Ayrıyeten PSU'ya güç vermek için prize bağlanan kablodan ek olarak almam gerekiyor mu?

Ekran kartlarının girişleri değişebiliyor 6+2 veya 8+4 gibisinden. Alacağınız PSU buna uygun olmalı. Uygun olmazsa aparatlar var ama tavsiye edilmiyor. Prize bağladığın kabloyu aldığın kişiden istersen verecektir yoksa da bulunur o kolay bir şey.

Ekran kartlarının girişleri değişebiliyor 6+2 veya 8+4 gibisinden. Alacağınız PSU buna uygun olmalı. Uygun olmazsa aparatlar var ama tavsiye edilmiyor. Prize bağladığın kabloyu aldığın kişiden istersen verecektir yoksa da bulunur o kolay bir şey.

Boyle bir kart buldum, FurMark'da 100 derece kullanıyor ilk 1.30 dakikada bir bakar misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı