ASUS A320M-K Prime olan anakartıma Ryzen 5 3600 takmak istiyorum RX 590 ile Ryzen 3 2200G darboğaz yaptığı için. ASUS'un internet sitesine girdiğimde ise Ryzen 5 3600'ü göremedim. Acaba anakartım desteklemiyor olabilir mi? Bir de size sorayım dedim.
YouTube'da bir sürü ASUS PRIME A320M-K ile Ryzen 5 3600 kullanıldığı video bulabilirsin. Attığım makaleyi de okumayı tercih edebilirsin. 2019 yılında durduk yere güncelleme gelmedi bu kartlara.
Düzenleme:
Hatta buldum bile. Kullandığı BIOS sürümü: 5007
Anakart önerin nedir? F/P ürün olabilecek ve aklıma takılan bir soru var. Acaba 8 GB RAM daha eklesem darboğaz düzelir mi? Amacım sadece darboğazı düzeltmek.
The mainboard manufacturers are distributing the first BIOS updates for the launch of Ryzen 3000. Apparently, B350 and A320 mainboards are also compatible.
The mainboard manufacturers are distributing the first BIOS updates for the launch of Ryzen 3000. Apparently, B350 and A320 mainboards are also compatible.
Takabilirsiniz sorun olmaz, anakartınız R5 3600'ü destekliyor. Bu arada ilerde B450 çipsetli bir anakarta geçersiniz daha iyi olur. Şu videoya bakabilirsiniz;
YouTube'da bir sürü ASUS PRIME A320M-K ile Ryzen 5 3600 kullanıldığı video bulabilirsin. Attığım makaleyi de okumayı tercih edebilirsin. 2019 yılında durduk yere güncelleme gelmedi bu kartlara.
Düzenleme:
Hatta buldum bile. Kullandığı BIOS sürümü: 5007