AlperenOzerHD
Centipat
Çözünürlük 1080p ise DSR açın.Bütün ayarları ultra alıyorum bu kez yine kullanım gpu %100 olmuyor . Ve haliyle daha düşük fps sorunu ortaya çıkıyor.
Çözünürlük 1080p ise DSR açın.Bütün ayarları ultra alıyorum bu kez yine kullanım gpu %100 olmuyor . Ve haliyle daha düşük fps sorunu ortaya çıkıyor.
şimdi açtım çözünürlük ayarını ne yapmam gerek.Çözünürlük 1080p ise DSR açın.
Çözünürlüğü 2k ya ayarla oyuna gir. Eğer ekran kartı kullanımı düşükse 4k ya ayarla.şimdi açtım çözünürlük ayarını ne yapmam gerek.
Oyuna gırdım deneyecem şimdi.Çözünürlüğü 2k ya ayarla oyuna gir. Eğer ekran kartı kullanımı düşükse 4k ya ayarla.
Çözünürlüğü 2k ya ayarla oyuna gir. Eğer ekran kartı kullanımı düşükse 4k ya ayarla.
Maalesef buna katılyıorum. Amd pişmanlık.O fps farkı AMD ve INTEL farkı. Amd testlerde dillerde hep iyi ucuzdur. Uygulamada intel fps hep öndedir.
Sizin kide tam çözüm değil . Fps düşüyor yine çözünürlükten dolayı.Çözünürlüğü 2k ya ayarla oyuna gir. Eğer ekran kartı kullanımı düşükse 4k ya ayarla.
Peki, sen mesela futbol oynuyorsun. Enerjin tükenmek üzere normal kullanıp iyi oynayabilirsin, koşabilirsin. Ama daha hızlı koşarsan daha hızlı yorulur, enerjin daha hızlı tükenir. Bitersin. Daha fazla güç harcaması daha fazla ısınmasını sağlar, bu yüzden O.C yapılırken iyi bir soğutma gerekir.İşlemci iyi soğutulduğu sürece, overclock ile işlemci ömrü kısalmaz. Önemli olan soğutma. Parçaların ömrünü ısı, sıcaklık kısaltır.
Şimdi Anatomiden girip, fizyolojiden devam edip, patalojiden çıktınız.Peki, sen mesela futbol oynuyorsun. Enerjin tükenmek üzere normal kullanıp iyi oynayabilirsin, koşabilirsin. Ama daha hızlı koşarsan daha hızlı yorulur, enerjin daha hızlı tükenir. Bitersin. Daha fazla güç harcaması daha fazla ısınmasını sağlar, bu yüzden O.C yapılırken iyi bir soğutma gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.