A320M S2H APU sistemde ekrana görüntü gelmiyor

ysnf

Centipat
Daha fazla  
Ben APU işlemcili uzay sistem bilgisayar topladım. Tüm kabloları doğru taktım ama ekrana görüntü gelmiyor. Özellikleri aşağı yazıyorum. Sorun neden olabilir söylerseniz deneyeceğim.
Anakart Gigabyte A320M S2H.
İşlemci Ryzen 3 3200G.
RAM XPG 8 GB DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ysnf RAM'i diğer slotta denediniz mi? Slota tam oturdu mu? Üstten bastırıp kilitleyin.

Evet kilitledim 2 slotda da denedim ama birine takarken bir şey eziliyormuş gibi çıtırtı sesi geldi üfledim geçmedi o yüzden olabilir mi?

BIOS menüsüde boot menüsüde açılmıyor.

Evet kilitledim 2 slotda da denedim ama birine takarken bir şey eziliyormuş gibi çıtırtı sesi geldi üfledim geçmedi o yüzden olabilir mi?
Olabilir ama RAM'de gözle görülür bir hasar var mı? Çatlak vs.

Olabilir ama RAM'de gözle görülür bir hasar var mı? Çatlak vs.

RAM'le alakalı bir sorun değilmiş bilgisayarcıya götürdüm ekran kartı takınca görüntü gelmiş işlemcinin içindeki ekran kartı bozulmuş olabilir mi ya da BIOS'tan bir şey ayarlanması gerekiyor olabilir mi?

Bilgisayarcı ekran kartı takmadan anakarttan görüntü almayı neden denememiş?

Bilgisayarcıya sordum bu APU işlemci dedim galiba bilmiyormuş görüntü almayı denedimi bilmiyorum. İşlemcinin içindeki ekran kartı bozulmuş olabilir dedi.

Kabloda ve monitörde bir sorun yok 1 hafta önce bilgisayar kasamı sattım ama anakarttaki HDMI girişi bozuk olabilir bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…