1Arifcan Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Merhaba. Anakartım: A320M S2H. GA-A320M-S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global bu siteden en son sürümünü indirdim zaman güncelleme yapınca bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Anakartım: A320M S2H. GA-A320M-S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global bu siteden en son sürümünü indirdim zaman güncelleme yapınca bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 6 Kasım 2023 #2 Şu an yüklü olan sürümü söyleyebilir misiniz? En günceli yüklemek yerine kırmızı ibareli olanları daha sonra en günceli yüklemeniz gerekir. Ek olarak revizyon versiyonunu da kontrol edin derim onlarda farklılık olabilir. Artı 0 Eksi
Şu an yüklü olan sürümü söyleyebilir misiniz? En günceli yüklemek yerine kırmızı ibareli olanları daha sonra en günceli yüklemeniz gerekir. Ek olarak revizyon versiyonunu da kontrol edin derim onlarda farklılık olabilir.