Çözüldü A320M S2H R3 1200 sistem görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Blazkowicz1

Hectopat
Arkadaşlar bugün bu sistemi topladım her şey bağlı ama görüntü gelmiyor. Aklıma BIOS güncellemesi geldi ama sorduğum her yerde gerekmez dediler neden açılmıyor?

Çözüm
Ryzen sistemlere zaten Windows 10 uygundur. UEFI olarak kurulum yapıp deneyin.
Bana kalsa uğraşmam, Windows 10 format atarım. Bu sisteme 7 az bence.

Evet. Windows 10 HDD'lerde tek kelime ile kanser. HDD varsa Windows 8.1, SSD (Çok yeni gayet sağlıklı bir 7200 RPM HDD de belki olabilir.) Varsa ve en az 6 GB RAM varsa Windows 10.
Windows yükleme şeyi çıktığı gibi aniden donup mavi ekran verip resetliyor şu an başlangıç kurtarmada açılıyor sorun HDD'den olabilir bakacağım.
Hata kodu şöyle bir şey 0x000000d1.

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Yok mudur çözümü?
Hocam bu sorun eksik dosya olduğunda da oluyor, format atmayı deneyin, SSD ise Windows 10, değilse Windows 8.1 yapın.

Son düzenleme:
Evet. Windows 10 HDD'lerde tek kelime ile kanser. HDD varsa Windows 8.1, SSD (çok yeni gayet sağlıklı bir 7200 RPM HDD de belki olabilir.) Varsa ve en az 6 GB RAM varsa Windows 10.

Hocam bu sorun eksik dosya olduğunda da oluyor, format atmayı deneyin, SSD ise Windows 10, değilse Windows 8.1 yapın.

Az önce yakaladım hatayı hard disk falan yazıyordu ben bir format atmayı deneyeyim umarım anakartta falan sıkıntı yoktur.

Az önce yakaladım hatayı hard disk falan yazıyordu ben bir format atmayı deneyeyim umarım anakartta falan sıkıntı yoktur.
pci.sys driver_irql_not_less_or_equal yazdığınız zaman ekran kartı driveri ve chipset driverini güncelleyin diyorlar. Yani bana kalırsa da uğraşmayıp formatlayın.

Çözüm
Cidden Windows 7 olduğundanmış şimdi kurdum sorunsuz çalışıyor sağ olun hepiniz. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı