A33 şarjı hızlı bitiyor

Makaleler
19
A33 cihazımda;
  • Konum kapalı.
  • Senkronizasyon kapalı.
  • Pili korur açık.
  • Güç tasarrufu modu açık (bazen)
  • Dokunsal titreşim kapalı.
  • Kullanılmayan uygulamalar derin uyku modunda.
  • Koyu mod açık.
Bu ayarları yapmama rağmen pil çok hızlı düşüyor. Kuzenimde Galaxy A23 var beraber PUBG oynuyoruz benimki %100'den %56 civarına düşüyor ama onunki yine %100'den %72 civarında oluyor. İki telefon da son ayarlarda 5000MAH ve onun ekran parlaklığının daha yüksek olmasına rağmen. Dışarıya illaki şarj ile çıkmam gerekiyor ekstra pil bitmesin diye de lazım olan özellikler kapalı. Anlayacağınız gibi sorunum şarj çok hızlı bitiyor, aynı cihazı kullananlar sorunu çözebildi mi veya benim cihazımla mı alakalı?
A6 Plus'tan geçtim neredeyse aynı süre şarj azalma süresi.

@Yener K.

Sık kullandığım uygulamalar:
1- YouTube.
2- WhatsApp.
3- Google.
4- Technopat (Samsung ınternet.)

Son düzenleyen: Moderatör:
A33 cihazımda;
  • Konum kapalı.
  • Senkronizasyon kapalı.
  • Pili korur açık.
  • Koyu mod açık.
Bu ayarları yapmama rağmen pil çok hızlı düşüyor. Kuzenimde Galaxy A23 var beraber PUBG oynuyoruz benimki %100'den %56 civarına düşüyor ama onunki yine %100'den %72 civarında oluyor. İki telefon da son ayarlarda 5000MAH ve onun ekran parlaklığının daha yüksek olmasına rağmen. Dışarıya illaki şarj ile çıkmam gerekiyor ekstra pil bitmesin diye de lazım olan özellikler kapalı. Anlayacağınız gibi sorunum şarj çok hızlı bitiyor, aynı cihazı kullananlar sorunu çözebildi mi veya benim cihazımla mı alakalı?

@Yener K.

1- YouTube.
2- WhatsApp.
3- Google.

Grafik ayarlarını düşürerek deneyebilirsin ve kaç dakikada sarjın o kadar sürede gidiyor.

A33 cihazımda;
  • Konum kapalı.
  • Senkronizasyon kapalı.
  • Pili korur açık.
  • Koyu mod açık.

@Yener K.

1- YouTube.
2- WhatsApp.
3- Google.
Yeni aldıysanız pil optimize oluyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Grafik ayarlarını düşürerek deneyebilirsin ve kaç dakikada sarjın o kadar sürede gidiyor.
Grafik ayarları kuzenimde de aynı ve 5000mAh onunki de benimki de ama onunki daha uzun gidiyor zaten HD yüksek ayarında.
Kaç dakika olduğunu tam bilmiyorum ama aynı süre oynadık.

Yeni aldıysanız pil optimize oluyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
Geçen yazın ortalarında almıştım.

Grafik ayarları kuzenimde de aynı ve 5000mAh onunki de benimki de ama onunki daha uzun gidiyor zaten HD yüksek ayarında.

Sıfırlama + guncelleme yaparsaniz duzelebilir.

Grafik ayarları kuzenimde de aynı ve 5000MAH onunki de benimki de ama onunki daha uzun gidiyor zaten HD yüksek ayarında.

Samsung members üzerinden Samsung şirketi ile görüşme başlatmanı tavsiye ederim. En fazla bilgi alabilirsin oradanda.

Samsung members üzerinden Samsung şirketi ile görüşme başlatmanı tavsiye ederim. En fazla bilgi alabilirsin oradanda.

Onlar da members ayarlarında ndenetleyin sorun çıkmazsa okey dedi sorun çıkmadı ama hala hızlı bitiyor.

Sıfırlama + guncelleme yaparsaniz duzelebilir.

Sıfırlayamam içinde yedekleyemeyeceğim kadar fazla şey var ve son güncelleme yüklü (A13 One UI 5.1)

Onlar da members ayarlarında ndenetleyin sorun çıkmazsa okey dedi sorun çıkmadı ama hala hızlı bitiyor.

Sıfırlayamam içinde yedekleyemeyeceğim kadar fazla şey var ve son güncelleme yüklü (A13 One UI 5.1)
En çok pil tuketen uygulamalar hangileri ?
Ben olsam bir şekil yedekler, sıfırlardım ( recovery'den ). Virus bulaşma ihtimali var mıdır sence?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı