A33 satılıp ne alınmalı?

Zeki Altay

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, A33 telefonumu satmak istiyorum. Biraz daha iyisi olarak ne alabilirim ? Nothing Phone 1, Note 14 Pro, Note 14 Pro+, 14T Pro, X7 Pro, A36, A56, A73, Honor 400, Camon 30 Pro, Camon 40 Pro gibi cihazları gözüme kestirdim. Telefon bilgisi ve piyasayı iyi takip edenler yardımcı olabilir mi ? Samsung gibi bataryasının sağlam olmasını, 8-10 saat ekran süreleri görmesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, A33 telefonumu satmak istiyorum. Biraz daha iyisi olarak ne alabilirim ? Nothing Phone 1, Note 14 Pro, Note 14 Pro+, 14T Pro, X7 Pro, A36, A56, A73, Honor 400, Camon 30 Pro, Camon 40 Pro gibi cihazları gözüme kestirdim. Telefon bilgisi ve piyasayı iyi takip edenler yardımcı olabilir mi ? Samsung gibi bataryasının sağlam olmasını, 8-10 saat ekran süreleri görmesini istiyorum.
Bütçen nedir?

Redmi’lerden uzak dur.

20k bütçe belirledim. Samsung'un bataryalari kaliteli herhalde iyi gidiyor.

Samsung bataryaları 5 sene sonra bile gayet güzel çalışıyor ya POCO F3 var bende batarya 2 sene güzel gitti 3. sene sağlık 50'ye düştü ve şişti kapak açtı a 50 var bir de daha hala 1 gün çıkarıyor 2019'daki batarya hala tertemiz çalışıyor ma oyunu var Xiaomi de 6000 ama yazılım ya da fazla mı yazıyorlar bilmiyorum Samsung 5000 daha iyi gidiyor optimize değil Xiaomi gurubu.

0 batarya bile 100'den 80'e 1 saat de düşüyor Xiaomi de.

Pil mi, performans mı? İkisinden birini seçersen yardımcı olurum. Bu bütçede ikisini de yapabilen bir cihaz yok çünkü.

Pil mi, performans mı? İkisinden birini seçersen yardımcı olurum. Bu bütçede ikisini de yapabilen bir cihaz yok çünkü.

Bende aynı şey arasında kalmıştım S20 FE SD ve F3 arasında dedim performans öncelikli olsun ısınma az olsun ama şimdi kamera ve yazılım konusunda pişmanım evet donanım önemli ama işlemci günlük kullanım için yeterli 1580 mi vardı a 56 da bende 1380 kullanım bir eski nesil aktif olarak kullanıyorum güzel işlemci hatta pubug da oynuyorum 60 stabil 90 120 için zaten fan lazım X7 Pro güzel cihaz eğer kafana takmam dersen X 7 Pro ama ekosistem ve kamera yazılım için ve günlük oyun temelli değil de normal kullanım için alıyorsan gerek yok X7 Pro'ya fantezi kaçıyor işlemci oyunsuz evet güçlü işlemci iyi oluyor ama bence normalden fazla tüketim yapıyor YouTube gibi basit kullanımlarda bile karar senin ben bir daha alsam 56 alırım TR garantili yurt dışı olarak alırım X 7 Pro.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı