BlueScreenOfDeath
Decapat
Merhaba. Telefon almayı düşünüyorum ve en az 10.000 TL bütçem var. A34'e güzel diyorlar. Sizce A34 alınır mı? Yoksa 2.000 TL ekleyip A54 mü almalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Telefon almayı düşünüyorum ve en az 10.000 TL bütçem var. A34'e güzel diyorlar. Sizce A34 alınır mı? Yoksa 2.000 TL ekleyip A54 mü almalıyım?
A54 yerine Xiaomi Redmi Note 12 Pro alman daha iyi olur.
Önerdiğin telefon yazılımdan direkt kaybediyor. Custom ROM kur derseniz de garantiden çıkmış oluyor. Orjinalliğinin bir anlamı kalmıyor.Beğenmeyenler neyini beğenmiyorda? Onu yazsanız daha iyi olur. Hiç değilse bilgilendirirsiniz.
Tamamdır.Önerdiğin telefon yazılımdan direkt kaybediyor. Custom ROM kur derseniz de garantiden çıkmış oluyor. Orjinalliğinin bir anlamı kalmıyor.
8.5k fiyatı olan Note 10 Pro ile tamamen aynı olup da tek farkı 2 yıl güncelleme alacak olması olan bir cihaza 10-11k vermek mantıksız.A54 yerine Xiaomi Redmi Note 12 Pro alman daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.