A34 benzeri telefon önerisi

A34 ve resmi Note 12 Pro arasında kaldım. Ve A34 daha mantıklı geliyor ama damla çentik biraz can sıkıcı (yine de olabilir) ve hızlı şarjı 25 watt (reddmininki 65). Mümkünse A34 ile benzer özellikli 60-65 watt hızlı şarj desteği olan ve opsiyonel olarak nokta çentikli telefon önerebilir misiniz?

POCO F4 ve Redmi Note 12 Pro 5G olur başka alternatif yok.
 
Niye beğenmediğiniz belirtsettiniz keşke daha iyi bir şey dememden beğenmemek sizce de çok saçma değil mi?
aslında a34 gayet iyi kamerası olsun çipseti olsun ama hızlı şarj özelliği yetersiz kalıyor benim için, sizce biraz daha para ekleyip redmi note 13 pro alsam mantıklı olur mu (5g hali değil zaten ülkede 5g yaygın olana kadar o telefonla işim kalmaz, çok var yaygınlaşmasına gibi)
 
Aslında A34 gayet iyi kamerası olsun çipseti olsun ama hızlı şarj özelliği yetersiz kalıyor benim için, sizce biraz daha para ekleyip Redmi Note 13 Pro alsam mantıklı olur mu (5G hali değil zaten ülkede 5G yaygın olana kadar o telefonla işim kalmaz, çok var yaygınlaşmasına gibi)

Hocam Note 13 Pro ve Note 13 Pro 5G arasında sadece 5G farkı yok, bariz işlemci farkı var.
 
A35 ön siparişe açıldı bilginiz olsun. Para olarak bana biraz fazla geldi ama ben genel olarak A55'e odaklanmıştım. A55 gözüme fazla gelince otomatik olarak A35'te fazla geldi.
Bu arada şarj hızına takılma derim, A32 kullanıyorum, 15W şarj hızı mevcut ama aldığım zamandan beri hızlı şarj özelliği kapalı. 1 saat 45 dakika ile 2 saat arasında doluyor (tabi şarjı %20 civarındaysa).
Telefonu kullanmaya başlayalı 3 yıl oldu şarjı hala bir günü çıkarıyor, oyun oynamıyorum ama normal günlük kullanım için söylüyorum. Şarjı da 1 günü çıkardığı için genelde gece yatarken ya da işte şarja taktığımdan dolayı şarj hızı sorun yaratmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı