A34 sallanınca ses çıkartıyor

Emrah Tunç

Femtopat
Daha fazla  
2 yıldır Galaxy A34 kullanıyorum ve ilk defa bugün telefonu saklarken içinden fazla gürültülü bir ses geliyor ama bu normal bir OIS sesi değil. Yani bildiğiniz batarya sallanır gibi ses geliyor. İnşallah kötü bir şey yoktur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kamera merceklerinden geliyor olabilir bence çünkü annemin telefonunuda sallayınca bi şıkırtı geliyor bence kamera mercekleri büyük ihtimalle

Kamera açıkken sallayınca ses gelmemesi gerekiyor. OIS ile alakalı bir durum. Deneyip yazar mısınız.

2 yıldır Galaxy A34 kullanıyorum ve ilk defa bugün telefonu saklarken içinden fazla gürültülü bir ses geliyor ama bu normal bir OIS sesi değil. Yani bildiğiniz batarya sallanır gibi ses geliyor. İnşallah kötü bir şey yoktur. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kamera uygulamasını açtıktan sonra video kısmına gel. Daha sonrasında 2x Zoom yap salla. Ses devam ediyorsa 3x Zoom yap sonra 5x Zoom yap sırasıyla git. Eğer herhangi birinde ses çıkmıyorsa normal bir durum

Kamera uygulamasını açtıktan sonra video kısmına gel. Daha sonrasında 2x Zoom yap salla. Ses devam ediyorsa 3x Zoom yap sonra 5x Zoom yap sırasıyla git. Eğer herhangi birinde ses çıkmıyorsa normal bir durum
Denedim ve hepsinde ses devam ediyor sanırım sorun büyük. Bugün telefoncuya götürürüm yüksek ihtimalle.

Kamera açıkken sallayınca ses gelmemesi gerekiyor. OIS ile alakalı bir durum. Deneyip yazar mısınız.
Denedim ses devam eddiyor malesef.

Telefoncuya götür açıp kontrol etsinler.
Öyle yapacam teşekkürler.

Telefoncu telefonu falan açmak isteyebilir. Eğer kameranın görüntüsünde bir sorun yoksa ya da Zoom vs yaparken bir sorun yoksa kafan rahat olsun OIS'ya da af mekanizmasından kaynaklanan normal bir ses. Kamera açıkken de gelir o ses.

Telefoncu telefonu falan açmak isteyebilir. Eğer kameranın görüntüsünde bir sorun yoksa ya da Zoom vs yaparken bir sorun yoksa kafan rahat olsun OIS'ya da af mekanizmasından kaynaklanan normal bir ses. Kamera açıkken de gelir o ses.
Bende öyle düşündüm ancak şu yüzden gitmeyi düşünüyorum: Yaptığım aramalar ve mobil veri ile ilgili sıkıntılar da yaşıyorum ve müşteri hizmeti ile de görüştüm ancak bu sorunlar devam ediyor.Bu yüzden bu sallanmanın sim karta etkisi olduğunu düşünüyorum. Alakası yoksa telefoncuya gitmeyecem. Bilginiz varsa söyler misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı