A34 satılıp Nothing Phone 1 alınır mı?

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, şu anda Samsung A34 kullanıyorum ama belki biraz züppece bir tabir olacak ama bu telefondan sıkıldım ve yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Bu telefonu satıp üzerine biraz daha koyup Nothing Phone 1 düşünüyorum ama sizce yükseltme mi olur yoksa yerinde sayma mı olur, bir telefonda benim için önemli olan güncelleme desteği. Eğer mantıksız diyorsanız 15k ₺'ye e kadar ne önerebilirsiniz A34'e upgrade olmuş gibi olacak (POCO, Redmi gibi markalar düşünmüyorum).

Bende A34 kullanıyorum 1 senedir. Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 kere yazılım güncellemesi geldi. Bu telefon 5 yıl boyunca güncelleme alacak 😅

Arkadaşlar selamlar, şu anda Samsung A34 kullanıyorum ama belki biraz züppece bir tabir olacak ama bu telefondan sıkıldım ve yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Bu telefonu satıp üzerine biraz daha koyup Nothing Phone 1 düşünüyorum ama sizce yükseltme mi olur yoksa yerinde sayma mı olur, bir telefonda benim için önemli olan güncelleme desteği. Eğer mantıksız diyorsanız 15k ₺'ye e kadar ne önerebilirsiniz A34'e upgrade olmuş gibi olacak (POCO, Redmi gibi markalar düşünmüyorum).

Güncelleme uzun süre alsın diyorsan Samsung bu konu da cidden iyi ama onun harici POCO düşünmüyorum demişsin onların da güncelleme desteği süresi iyi ama tabii sen bilirsin.

Yani bence gerek yok elinizdeki cihazın güncelleme desteği var zaten.
Hocam farklılık aradığım için düşünüyordum elimde şu anda onu karşılayacak bütçe de vardı ama güncelleme desteği de benim için önemli açıkçası.
Güncelleme uzun süre alsın diyorsan Samsung bu konu da cidden iyi ama onun harici POCO düşünmüyorum demişsin onların da güncelleme desteği süresi iyi ama tabii sen bilirsin.
Xiaomi, Realme, Oppo, harici Xiaomi'nin alt markaları olan telefonları kullanmayı sevmiyorum hocam, 10-15 yıldır kafamda nedensizce oturmuş iyi donanım, kötü kamera ve malzeme kalitesi algısı var.

Hocam farklılık aradığım için düşünüyordum elimde şu anda onu karşılayacak bütçe de vardı ama güncelleme desteği de benim için önemli açıkçası.

Xiaomi, Realme, Oppo, harici Xiaomi'nin alt markaları olan telefonları kullanmayı sevmiyorum hocam, 10-15 yıldır kafamda nedensizce oturmuş iyi donanım, kötü kamera ve malzeme kalitesi algısı var.

Hocam ben şu an POCO X6 Pro kullanıyorum malzeme kalitesi çok güzel 18 bin liralık telefon iPhone 14ü geçiyor AnTuTu testlerinde işlemcisi 5'e katlıyor testlerde kamerası da bu fiyata göre çok güzel ama sizin kararınız.

Hocam gececeksen s serisi gecebilirsin yoksa yerine saymak gibi olur.

Bence bütçeyi biriktirip/arttırıp çok eski olmayan bir S FE modeline geçmeniz daha iyi bir yükseltme olur. Çünkü bu bütçede Nothing Phone 1 yerinde sayma olur hatta bazı yerlerde düşürme olur. Maksimum yapılabilecek yükseltme A35 olur o da gerek yok.

A34'e Upgrade etmek istiyormuş galiba arkadaş mesaj da öyle yazmış ama
Bence bütçeyi biriktirip/arttırıp çok eski olmayan bir S FE modeline geçmeniz daha iyi bir yükseltme olur. Çünkü bu bütçede Nothing Phone 1 yerinde sayma olur hatta bazı yerlerde düşürme olur. Maksimum yapılabilecek yükseltme A35 olur o da gerek yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı