A34'ün şarjı 5 dakikada yüzde 26 artı

497322

Hectopat
Telefonu henüz 5 gündür kullanıyorum lakin bugün 21.57'de şarj yüzde 19'da iken şarja taktım ve 22.10'da şarjı kontrol edince yüzde 31'e ulaşmıştı. Telefona 7-8 dk sonra bakınca şarjı yüzde 57 olmuştu. Sizce sorun ne olabilir ve servise vermeli miyim?
Şarj: Amazon.com.tr

Telefonu henüz 5 gündür kullanıyorum lakin bugün 21.57'de yüzde 19'da iken şarja taktım ve 22.10'da şarjı kontrol edince yüzde 31'e ulaşmıştı. Telefona 7-8 dk sonra bakınca şarjı yüzde 57 olmuştu. Sizce sorun ne olabilir ve servise vermeli miyim?
Şarj: Amazon.com.tr

Android telefonlarin geneli böyle sanırım A30s ve S22 deneyimlerimde mesela şarj 15'in altına inince çok uzun sürüyordu %30'a çıkması ama çıktıktan sonra hızlıca dolmaya başlıyordu veya %50'deyken taktığımda hızlıca dolum işlemi oluyor ama 15'in altına inince uzun sürüyordu.

Bana kalırsa pilin tam oturması için en az 1 hafta yoğun kullanmak lazım sonra servise verebilirsin ama biraz daha oturmasını bekle istersen

Android telefonlarin geneli böyle sanırım A30s ve S22 deneyimlerimde mesela şarj 15'in altına inince çok uzun sürüyordu %30'a çıkması ama çıktıktan sonra hızlıca dolmaya başlıyordu veya %50'deyken taktığımda hızlıca dolum işlemi oluyor ama 15'in altına inince uzun sürüyordu.

Ama 25W bir adaptörün yüzde 26'yı bu kadar kısa sürede vermesi imkansız gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı