A35 almak M34 ile arasındaki fiyat farkına değer mi?

classy2

Decapat
Daha fazla  
M34 vs A35 arasındaki fiyat farkına değer mi birisi 8.7k iken diğeri 14K aralarında 5.5k fiyat farkı var, tabii ki A35 daha iyi ama bu kadar fiyat farkına değer mi A35 alacakken M34 önüme düştü çünkü özelliklerine rağmen bayağı uygun M34 çok az fark var 1 tık işlemci ve 1 tık kamera daha iyi ayrıca suya dayanıklılık vs var yani birkaç özellik daha yüksek aşırı yok oda cidden değer mi Max 2 sene kullanacağım kenera atıp daha sonra üst düzey bir telefona geçeceğim yardımcı olabilir misiniz?
M34 5G 6 GB RAM 128 GB.

A35 5G 8 GB RAM 256.

RAM ve depolamada var oyun oynayan birisi değilim telefonda Max 1 2 oyun oda birkaç saat.

M34 vs A35 arasındaki fiyat farkına değer mi? Birisi 8.5k iken diğeri 14K aralarında neredeyse 6K fiyat farkı tabii ki A35 daha iyi ama bu kadar fiyat farkına değer mi A35 alacakken M34 önüme düştü çünkü özelliklerine rağmen bayağı uygun M34 çok az fark var 1 tık işlemci ve 1 tık kamera daha iyi ayrıca suya dayanıklılık vs var yani birkaç özellik daha yüksek aşırı yok o da cidden değer mi? Max 2 sene kullanacağım kenera atıp daha sonra üst düzey bir telefona geçeceğim. Yardımcı olabilir misiniz?
Değmez.

Fiyatı sizi aldatmasın.

Teşekkür ederim sanırım M34 alacağım kamera çok fark yok değil mi ve pes oynarım sadece bir sıkıntı yaşatmaz diye tahmin ediyorum günlük kullanımdada Instagram vs hızlı mıdır? Karşılayacaksa bu sorularımın M34 alacağım çünkü aşırı fiyat farkı var ama özellik farkı yok neredeyse.

Kronik bir sorun varmış diyorlar ses karşıya gitmeme sorunu gibi var mıdır öyle bir kronik sorunu veya başka bir sorunu.

A35 RAM performansı LPDDR5 3200 MHz
M34 RAM performans LPDDR4X 2133 MHz

A35 CPU Performance 35 puan almış M34 29 puan
A35 Gaming Performance 20 puan M34 16 puan almış

öyle dağlar kadar fark yok.

Teşekkür ederim sanırım M34 alacağım kamera çok fark yok değil mi ve pes oynarım sadece bir sıkıntı yaşatmaz diye tahmin ediyorum günlük kullanımdada Instagram vs hızlı mıdır? Karşılayacaksa bu sorularımın M34 alacağım çünkü aşırı fiyat farkı var ama özellik farkı yok neredeyse.

Kronik bir sorun varmış diyorlar ses karşıya gitmeme sorunu gibi var mıdır öyle bir kronik sorunu veya başka bir sorunu.

Hocam ben M34 5G kullanıyorum günlük kullanımda olsun oyun oynamada olsun sıkıntısız çalışıyor bende ses karşıya gitmeme gibi bir sorun yok sadece biraz fazla ısınıyor müzik dinlerken falan oyunları akıcı oynatıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı