A35 vs Nothing Phone 1

Darkware61

Hectopat
Daha fazla  
Çoğunlukla oyun oynarım, kamera ile fazla işim olmaz, öğrenciyim uzun süre kullanım için alacağım.

Nothing Phone 1. Bana kalırsa A35'in tek artısı güncelleme desteğinin olması. Onun haricinde NP1 daha iyi bir telefon.

Bir ara zaten fiyatları hemen hemen aynıydı diye hatırlıyorum. Satıcıların fırsatçılığından bu fiyatlarda sanırsam.

Bir ara zaten fiyatları hemen hemen aynıydı diye hatırlıyorum. Satıcıların fırsatçılığından bu fiyatlarda sanırsam.

Evet Samsung daha güvenilirdir kafasıyla biraz fiyatları arttı aynı şekilde NP1 çok tutunca fiyatları biraz arttırdılar. 12K civarlarındayken çok iyi fiyattı bence.

Nothing Phone 1. Bana kalırsa A35'in tek artısı güncelleme desteğinin olması. Onun haricinde NP1 daha iyi bir telefon.
İkisini de kullandım, her ikisi de oyuncu cihazı değil ancak nothing daha serin ve stabil çalışıyor.
bataryası sorun çıkartırmı 120hz cihaz ve oyun sıklıkla oynuyorum birde @Mortis06 hangi sarj adaptörünü kullandın cihazda?

Bataryası sorun çıkartır mı 120Hz cihaz ve oyun sıklıkla oynuyorum bir de @Mortis06 hangi şarj adaptörünü kullandın cihazda?

Uzun bir süre GM5 Plus'dan çıkan GM Turbo şarj aletini kullanıyordum, bu hafta orijinal 45W adaptörü aldım ancak şarj olma süresinde bir fark hissetmedim. Bu cihazdan önce 3 gün kadar A35 ve öncesinde S20FE kullandım, her üçününde bataryası çok iyi gitmiyor ki bence burada Nothing'in eksisi cihazların 2022 üretimi olması. Nothing'in tek artısı bataryayı stabil tüketiyor. Cihazı 120Hz, glyph, mobil veri (olduğum yerde çekim zayıf) ve BT (saate bağlı) açık kullanıyorum ortalama 5 saat ekran süresi veriyor, ancak evde Wi-Fi ile kullanımda YouTube ve Netflix vs karmasında 10 saat civarı ekran süresi veriyor. Yine de amacım sadece oyunsa POCO cihazlara yönelirdim.

Bunu almayandan şüphe edeceksin.

6 GB RAM ve güncel olmayan Android, stabil olmayan reklam dolu arayüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı