Arkadaş oyuncu cihazı istemiş, cevabı herkesçe bilinen şeyleri ağızınızda geveleyip durmayınız.
Cevabı bir tek sen mi biliyorsun? Cihaza Custom ROM kurup temel özellikler dışında tüm uygulamaları kaldırırsa evet 6 GB RAM yeterli olur.
Arkadaş oyuncu cihazı istemiş, cevabı herkesçe bilinen şeyleri ağızınızda geveleyip durmayınız.
Spigen in çift portlu 35w olanı mı kullanıyorsun yoksa 45w olan mıHocam işlemci, kamera ve arayüz akıcılığı olarak daha iyi NP1, A35'in ise batarya ve yazılım güncellemesi avantajı var. Pil ve yazılım güncellemesi çok önemli değilse NP1 alın geçin.(NP1 60Hz de 1.5 gün 120 Hz de 1 günü çıkartıyor). Adaptör olarak ise Spigen alabilirsiniz illaki orijinal almanıza gerek yok bende Spigen kullanıyorum.
Bunu kullanıyorum hocam. Telefon zaten maksimum 33W destekliyor.Spigen in çift portlu 35w olanı mı kullanıyorsun yoksa 45w olan mı
bende bunu düşünüyorum hocam daha mantıklı benceBunu kullanıyorum hocam. Telefon zaten maksimum 33W destekliyor.
Bende bunu düşünüyorum hocam daha mantıklı bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.