A35 vs S21 FE 2. Nesil

Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Sadece aklıma takıldı, yani satın almayacağım. İkisi de sıfır olarak 15k civarına bulunuyor, güncellikten ödün verilip A35'ten daha iyi işlemcili S21 FE'ye yönelinilir mi? Benzer fiyatlara daha iyi bir telefon varsa atabilirsiniz.
@GucukBey @mardzic

Güncelleme desteğinden ödün verilir mi yani hocam?
Hocam Android cihazlarda güncelleme desteği bir tık daha geriye atılabilir diye düşünüyorum zaten adam akıllı bir yenilik getirdikleri de yok afedersiniz ama yani. Her güncelleme de yapay zekayı daha da geliştirdik 'AI Yapay zeka Moruqq yaa' falan filan diyorlar kimse de bu yapay zekanın ne işe yaradığını bilmiyor yani.

Hocam Android cihazlarda güncelleme desteği bir tık daha geriye atılabilir diye düşünüyorum zaten adam akıllı bir yenilik getirdikleri de yok afedersiniz ama yani. Her güncelleme de yapay zekayı daha da geliştirdik 'AI Yapay zeka Moruqq yaa' falan filan diyorlar kimse de bu yapay zekanın ne işe yaradığını bilmiyor yani.
Bu güncelleme işi İOS cihazlarda büyük önem taşıyor çünkü İOS tarafında güncellemesi kesilen cihaz gerçekten yavaş yavaş çürüyor. Apple'ın oyunları böyle ama Android tarafında durum bundan biraz daha farklı.

Sadece aklıma takıldı, yani satın almayacağım. İkisi de sıfır olarak 15k civarına bulunuyor, güncellikten ödün verilip A35'ten daha iyi işlemcili S21 FE'ye yönelinilir mi? Benzer fiyatlara daha iyi bir telefon varsa atabilirsiniz.
@GucukBey @mardzic

S21 FE alırdım ben her zaman a serisinden iyidir. Ben a serisi kullanıyorum ama hep diyorum keşke s serisi alsaydim diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı