Satılık A4-Tech B2100 Gamer Set

Burak_Dönmez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İnternet yolu ile aldığım bu seti satıyorum. Ürünü alalı bir buçuk ay civarı olmuştur. Temiz kullanılmıştır. Kutu, fatura vesaire gereken her şey eksiksiz mevcuttur. Şu anki fiyatına bakarsak 170 TL ve üzeri fiyatları var malum mağazalarda. Ben 130 TL istiyorum. İstanbul, Avrupa yakasından. Kargo gibi şeyler olmaz. İyi forumlar...

Dosya Ekleri

• 4.jpg
    4.jpg
    287,8 KB · Görüntüleme: 1.623
  • 5.jpg
    5.jpg
    286,8 KB · Görüntüleme: 1.559
  • 6.jpg
    6.jpg
    285,9 KB · Görüntüleme: 4.345
  • 8.jpg
    8.jpg
    280,8 KB · Görüntüleme: 932
  • 3.jpg
    3.jpg
    304,3 KB · Görüntüleme: 1.210
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir ama fiyat çok yüksek. 120 liraya 2.el daha iyilerini bulunur. 100 lira veririm kargo ücreti bana ait.

Risetech söylediğiniz doğru. 160 TL ve üzeri fiyatlarda genellikle. Sattığım fiyat makul.

SaboDaye teklifiniz için teşekkürler. 120 TL'den ve elden ticaret yapmak istiyorum. Açıklamada belirtmiştim.

.

Kardeşim bütün sitelerde 160₺ sadece tek bir mağaza indirim yaptığı için ilanı baltalama'na gerek yok bence.

Sonuç olarak bir alışveriş sitesine ürün havale/kredi kartı ödemesi ile 129 TL ye alınabiliyor. Arkadaş ise alıp kullanıp 2.el'e düşürüp tekrar satışa çıkartıp nerdeyse sıfırı ile aynı fiyata koyuyor.
Tabi bu onun hakkıdır birşey diyememde, sana noluyor !? Burnunu herşeye sokmamayı öğren yoksa hayatında çok gam/yük alırsın.

Fiyat gayet uygun. Teşekkürler.

wrecking34 elden gelip alacaksanız 110 TL yapabilirim. Kabul etmezseniz fiyat eski haline dönecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı