A40 Alınır mı?

Mor Fasulye

Kilopat
Yer
Ankara
Selamlar. Bir telefon almayı düşünüyordum ve düşündüğüm her şey A40'ın içinde var. Telefon şuan da 1600 TL. İstediğim şeyler; Super Amoled, en az 32 GB Hafıza, 3 GB Ram, 8MP'den fazla ön ve arka kamera, 5 ila 6 inç arası ekran. Bu özelliklerimi karşılayan 1000-1700 TL arasında bu telefon var. Redmi Note 8 falanda var ancak onu düşünmeme sebebim hem Super Amoled değil hem ekranı büyük. Acaba A40 alınır mı, kötü bir yanı var mı?

AMOLED olması çok önemli ise Mi A3 modleline bakabilirsiniz.
Çözünürlükten kaybediyor o. Ayrıca AMOLED tavsiye etmiyorum. Oturmamış bir teknoloji. AMOLED yanıklarının kalıcı bir çözümü yok.

Hocam inç takıntısı yersiz. M20 daha ucuz bütçede eşdeğer performans sunuyor.

Çözünürlükten kaybediyor o. Ayrıca AMOLED tavsiye etmiyorum. Oturmamış bir teknoloji. AMOLED yanıklarının kalıcı bir çözümü yok.
Ben arkadaş için söyledim AMOLED istiyorsa diye ve çözünürlük pek rahatsız etmedi mağazada baktığım zaman alanlarda çok rahatsız olmadığını söylüyor.

Amoled yanığı konusunu IPS Glow benzetilebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı